måndag 19 april 2010

19/4 - Planeringsmöte & lite hundträning


Bra dag idag, med bara lite ont i bröstkorgen/revbensområdet kvar. Vissa rörelser gör sjukt ont fortfarande, men kan i stort sett röra mig obehindrat nu iaf. SKÖNT! Hoooppas vara såpass bra att jag klarar att köra ett BodyCombat-pass på torsdag... Håll tummarna för mig e ni gulliga :)


Direkt efter jobbet blev det promenad med Johannes & Charlie nere i Fiskebäck. Johannes visade en väg som jag kan gå mina lunchpromenader i fortsättningen istället för på Tippen, där jag troligen aldrig kommer sätta min fot någon mer gång... Egentligen är den nya vägen mysigare än Tippen, men tråkigt att man måste gå samma väg fram och tillbaka och inte "runt". Iofs går vägen längs klipporna så troligen kan man hitta någon runda som inkluderar lite klippklättring :) Inte mig och Combat emot :)


Efter promenaden var det planeringsmöte med GHU inför våra kommande tävlingar i sommar. Hoppas jag kan vara med och både tävla och hjälpa till på både KM:et och vår Officiella lagtävling. Båda ligger i inspelningsperioderna och jag har fortfarande inte ens någon inspelningsschema för de första veckorna som närmar sig med stormsteg...


Emma N och jag stannade kvar efter mötet och tränade lite med våra 2 duracellkaniner. Började med ett nytt trick, den så kallade "Fant"; stå med framtassarna uppe på något och gå runt med bakbenen på marken, som en elefant på cirkus. Emma började även hon med samma trick för Egon. De är inte dumma de 2 små herrarna, fattade snabbt som blixten vad vi ville :) Körde även lite andra freestyletrick som jag tränar på att bli mer och mer självständiga oberoende vad jag gör eller är. Hann även med några ställanden och lägganden under gång. Hoppas ju på att kunna åka på rasträffen och tävla lydnaden där med ännu bättre resultat än förra året :) Kändes som ett bra träningspass, dock liiite för övertaggad hund, men det funkade ändå, men inte optimalt då det blev en hel del hoppanden och rivanden på mig när han tyckte det gick för långsamt eller när jag tyckte att vi skulle vila. Kalla händer och en övertaggad hund som ska ta godis är inte heller en bra kombination... Tiden rusade iväg och vi kom inte från klubben för ens 21:30. Inte konstigt att man frös såg jag i bilen, det var bara 1 grad ute :)


Snipp, snapp, snut, nu är dagens blogg slut :)



Inga kommentarer: