söndag 18 april 2010

18/4 - Ö-checking med blivande TV-stjärnor

Blev en väldigt härlig eftermiddag ute på öarna. Rebecka och Combat funkar kanonbra tillsammans vilket känns väldigt bra. Jag har låtit R ha koll på Combat, eller rättare sagt "Conrad" som han kommer att heta i serien, och själv hållit mig i bakgruden och ignorerat honom när han kommit till mig. Tog inte lång stund för ens att ha fattade att det var R som var den roliga idag med både godis och kampleksak i högsta hugg.

Åkte först ut till Fotö och hoppade runt ute på klipporna vilket vi blivit beordrade till :P Men shiiiit vad det blåste!! Hittade sedan en gräsplan där jag instruerade R i hur hon kunde köra lite inkallningsövningar och bus med C, och satte mig sedan i kanten och lät dem hålla på ett bra tag. Till slut kom R och sa "Puuh, nu är JAG trött", såg helt färdig ut stackarn :P Faktiskt så verkade även Combat liiite trött, inte ofta man ser det :)
Åkte vidare till Öckerö och gick en liten runda bland yrkeshamnen, och sedan tillbaka igen till Hönö där vi satte oss ute på glasscaféet och tog en fika i vinden. Har för första gången i mitt liv ätit "Vit kladdkaka med modern vaniljglass". Gott var det, men vanlig hederlig kladdkaka vinner definitivt. Efter fikan var vi ganska frusna så det blev en snabb sväng till Länkarnas hus bakom caféet, där jag vet att det kommer spelas in en del, och därefter tog vi färjan hem 18:20, trötta och nöjda alla 3.

Gick även en liten runda när jag skulle lämna av R hemma hos henne i Askim. Gick upp till Askims Ridklubb som jag inte hade en aning om att den fanns ens, var hur fint som helst där uppe. Fick klappat lite på R´s sköt-/medryttarhäst och kännt suget tillbaka... Men, det är som tur inte så stort så att det är allt för jobbigt att stå emot. Tiden finns inte, eller viljan att prioritera om i mitt liv är inte tillräckligt stor. Hästarna får komma i framtiden någon gång igen helt enkelt. Hann träffa R´s pappa och deras egna hund en snabbis också. Trevliga och pratsamma båda två :)



Fullt fokus på R :)




Tur att man inte ser vinden på bild :P



Kanske en scen i TV framöver?? :) Combat smälter dock in i gruset :P


Ett är säkert, kommer vara sjukt mycket tröttare på vägen till Torslanda (GBG´s norra skärgård, där vi kommer hålla till på inspelningarna ligger utanför Torslanda) i september än vad jag redan är nu (om det går?), och vara än mer beslutsam om att folk som bor ute på öarna inte är riktigt kloka. Fint?, javisst, men ligger ju i världens ände och ofattbart segt med färjan att passa heeeela tiden. Inte värt i mitt tycke. Fina platser finns på andra ställen också, betydligt närmare civilisation...

Go natt!

Inga kommentarer: