lördag 24 april 2010

24/4 - Agilitytävling i Kungälv

Efter dagens tävling har jag kommit på ett mantra jag hädanefter ska köra stenhårt på!! "TAJMA, VÅGA!!!".


Usch vad irriterad jag är på mig själv efter agilityloppet, missbedömde en sväng (som egentligen var i stort sett en raka) nåt så grovt. Blev en stooor sväng förbi avsprångsområdet till A-hindret och givet 5 idiotiska fel. Hur dum får man bli??
Annars bra start, bra kontaktfält (A-hindret minst bra dock), bra svängar (dock en snurr efter bakombyte vid långhoppet), bra tryck och attityd!
Blev en helt tokigt bra tid som blivit överlägsen vinst, om "OM" inte hade funnits...



Hopploppet var jag väldigt tam i vilket resulterade i en disk då jag inte hann med ett bakombyte som jag tänkt, låg på tok för långt efter och han seglade fint över hindret rakt fram istället för till höger. Blev en del stora svängar, men var bra de bitar jag tajmade rätt och tryckte på.


Jag säger som Görel; Tack ska du ha, hunden e bra!!!!




Lugnt å fint innan start... Hmm, nja, så lugnt det kan bli iaf :P
Idag varfaktiskt första gången jag testade att starta utan Haltin, använde istället mitt fina "Hob-Nob´s-koppel". Gick faktiskt över förväntan bra! :)

Happy us!




...och så var vi iväg




På väg mot en säker disk :P




Riktigt bra mål"raka"




Startproceduren! Börjar arta sig nu :D




Far å flyg...




Grattis till 8:e platsen ...suck!!




Combat fick iaf en finfin pipleksak som NEVER kommer komma innanför mina lägenhetsdörrar...




Loookie!! GHU regerar!! Grattis alla duktiga klubbkompisar!! Och GRATTIS till bästa Maggie & Bella som VANN Hopp 2an idag i small!! Skam den som ger sig!!



Många undrar varför man helg in och ut åker runt på tävlingar i vårt avlånga land och lägger ner enorma pengar på det, och tid, inte minst. Det finns flera faktorer som är svarpå detta, men ett av de starkaste skälen ser ni nedan...

- Alla underbara hundvänner som finns med i med- och motgång, som man hittar på galna upptåg med, som puschar, som man gör ett antal "Måsen"-besök med här och där, som får en att skratta sig sönder och samman, som berikarens liv med tusentals minnen att ha i framtiden, som helt enkelt är bland de bästa människorna som finns!!


Några av de fina fångade på bild:



Finaste Elin!!




Härliga Rebecka (med Hannas Janis), som inte ens tävlade idag men kom en sväng och hejjade :)





Bästa Hanna-panna




Vem skulle inte vilja vara en del av vårt härliga gäng??






Nä... Nu blir det en snabbpackning här. Ska hämta en av "minsting-kompisarna" snart, närmare bästämt Linn. Åker till Kristianstad nu ikväll för årets fösta LAGTÄVLING imorgon med världens bästa lag: "Day n´ Nite". Sover gör vi på Charlottenbergs Vandrarhem tillsammans med Hanna & Rosa, möter sedan upp resten av laget på tävlingsplatsen imorgon :) Nu kör vi full fart mot SM 2011!!


Hela ligan:

Cecilia & Patric, Linn & Ella, Michaela & Benny, Jag & Combat


3 kommentarer:

Rebecca sa...

för vi e så jäävla bra på GHU ;) men du glömde att jag och Maylo kom 4a i large agilityn och det var hans första lopp på över 1 år!

Maggie Mahmoudi sa...

Heeejaa er, filmer får du lägga upp, jag vill se :D Och lycka till på er alla i morgon, här hemma håller vi alla tummar och tassar som finns !!!

Anonym sa...

Go go bästa laget ;) Buddy och vi håller alla tassar och tummar inför imorgon ;)

/Mamma Catrine