torsdag 19 juli 2012

19/7 - Värmland foräver

På plats i tältet i Karlstad på "Skutberget" ...regn! Men nånstans skiner ju solen, hoppas den hittar hit...

Lämnade GBG igår vid 16:45 efter 45 min bilpackande - 1,5 veckas vandringspackning för mig, 3 dagars agilitytävlingspackning för 3 pers och 4 hundar av modell större... Forden fixar allt ;) (...men tackar högre makter för uppfinningarna takbox och spännband)

Kom fram till tävlingsplatsen vid 20-tiden, satte upp tältet bland alla andra 100-tals, körde vidare ca 3 km till campingen, checkade in och packade ur bilen, begav oss vidare till första bästa köpcentrum m ICA Maxi för frukosthandling och sladdade till sist in på en pizzeria 21:56... Fick handla på nåder, tog en kebabpizza i bara farten och Rebecca oxå, Jeanette en sallad - 3 gånger dubbelkollade vi med pizzagubben att Jeanettes sås var medpackad och ja den skulle ligga i påsen - hem kom vi tillslut, vrålhungriga ...och det var väl tur det, pizzorna var förjäkla ogoda och såsen till Jeanettes sallad var såklart inte med... Men ned gick det mesta ändå - mätta!!

Nåja, "sovmorgon" idag iaf (tyckte dock inte vissa av hundarna) och en riktig frukost hanns ätas i stugan - t o m med nyplockade blåbär i toghurten :) Snart 2 timmar har avverkats på tävlingsplatsen nu utan att någon av oss 3 kört nånting, nu börjar det dock röra på sig så förhoppningsvis har jag banvandring inom 30 min - Hopp 2, sedan är jag i sista klassen för dagen oxå såklart (Agility 1). ...får se om jag återkommer med resultat ;)

Och vet ni vad? Nu skiner soolen ;)

1 kommentar:

HumleSpunk sa...

Haha, det är ju en alldeles underbar bil-packnings-teknik ni har där :D