måndag 14 oktober 2013

14/10 - Finpromenader, höstsol, lägenhetstittar och soffkvällar

OM bara helgerna kunde vara liite, liite längre...
Måndag idag och som vanligt steg Henning upp tidigt, tidigt för att ta tåget 05:55 till Sthlm för en ny jobbvecka - saknar honom så fort han pussat hejdå och stängt ytterdörren =( Tänk att vi haft det såhär i 8 månader nu, med undantag för våra 3 semesterveckor... Hoppas innerligen att det är slut till årsksiftet, som vi fått "löfte om" men inte helt litar på... 

Helgen har i alla fall varit hur bra som helst, haft några lägenhetsvisningar inbokade men annars tagit dagarna som de kommit =) 


I fredags var Combat med på jobbet så vi (jag & Combat) åkte direkt upp till hundklubben för att gå en härlig promenad i strålande sol på golfbananMötte sedan upp Fong på NW Exclusive för lite fredagsmys tillsammans med vikterna =)
Körde bara ben i nära 1 timma plus lite statisk magträning mellan banövningarna.
Till min förvåning och glädje lyckades jag göra "pistol squats" på bägge benen! Trodde inte ens jag kunde på högerbenet då jag bara testat att göra på en upphöjning från golvet innan - men Fong peppade mig att testa, och det gick nästan plättlätt på högerbenet (fixade 3 st i rad), vänster var betydligt svårare och inte direkt perfekt - men ändock klart godkänd!
Ska se om man kan få in filmer från Instagram på bloggen, så ni kan få se själva ;)  


Henning väntade ute i gymfoajén när jag var klar - bestämde oss för film- och tacokväll - Såååå gott!!


Mysfrukost innan vi tog med Combat och åkte in till stan där första lägenhetsvisninge skulle vara 14:00 uppe på Kungshöjd. Strosade omkring i stan i solen till visningen började - superläge med utsikt över hela hamnen och horisont, samt perfekt planerad och fin, men dyr och med ett planerat bygge framför som inte är klart med hur det kommer att bli så det känns som ett för osäkert kort tyvärr. När vi var klara med lägenhetstitten var det dax för lunch - åkte över till Eriksberg och köpte med grillade mackor som vi käkade på kajen i solvärmen, så underbart skönt!! Blev även en lyxmorotskaka och gudomligt god raspberry cheesecake, mmm mmm mmmm!!Efter kakorna kände vi att vi behövde röra på oss, så vi åkte hem, bytt eom och for upp till Sisjön där vi gick 5-km-spåret i magisk vacker skymning! Shit vilken kväll! 

Fortfarande mätta efter lunchen, med middag skulle behövas - så vi handlade köttfärs och svartrötter på ICA som vi gjorde goda biffar av och svartrotsgratäng - supergott! Resten av kvällen spenderades i soffan framför TVn efter vår heldag ute.


Söndagen bjöd på gymbesök på förmidagen - vi körde 10 min Crosstrainer, marklyft, benböj med skivstång, chins-maskin, "NTC Core Crunch"-appen och avslutade med axlar (lateral raises) - blev ett riktigt gött pass!!Muskelpåfyllning i form av superomelett!


Körde upp till Gunnebo slott och strosade runt i den fina miljön där uppe, var flera år sedan jag gick är sist. Tyvärr hade vi lite ont om tid, men vi hittade 2 st längre "spår" som absolut ska provas inom snar framtid - en på 1,9 mil i skog, och en på ca 1 mil runt fina Rådasjön


Hem och bytte om för ytterligare 2 st lägenhetsvisningar - denna gången i Majorna, en bostadsrätt och en hyres-byte, tyvärr föll ingen av dem oss i smaken (dock hade jag mycket väl kunnat tänka mig hyresrätten som boende ett tag för att kunna spara pengar och sälja av min, men inte Henning...)


Mellan lägenhetsvisningarna hann jag klämma in en finpromenad med Kei & Aske, samt även bonusen herr Berra. SÅ glada turbohundar som äntligen fick träffas igen efter på tok för långt uppehåll (vi kom fram till att det nog var i juni senast... inte ok)


Kvällen blev en favorit i repris igen - gott att äta, soffa & TV =)  

Och sedan var det sovtajmInga kommentarer: