onsdag 25 mars 2009

"The Homerunners" are born!!

Får jag lov att presentera "The Homerunners", vårat nya grymma agilitylag.





Laguppställning...

Efter en del olika förslag enades vi tillslut om detta namn. Övriga förslag var t ex "Toktuzzarna", "Turbotuzzarna", "Va fan é de, å de andra tre", "Ensam matte söker", "De kom, de sprang, de vann"... "Va fan é de, å de andra tre" & "Ensam matte söker" var starka kandidater, men eftersom det redan finns ett mediumlag som heter "Bergé, va fan é de" så föll "Va fan e dé..."-förslaget bort och till slut även "Ensam matte söker", men det höll i sig bra länge men föll på målsnöret :P Det här med lagnamn är väldigt viktigt att få det bra förstår ni, man ska ju leva med det i miiiinst 1 år sedan och kunna förlika sig med det, även om kanske (förhoppningsvis) t ex civilståndstatus ändras :P Viktigt, viktigt!!

Haha, njä, riktigt så allvarligt är det inte, men klart det är kul att ha ett namn som man är riktigt nöjd med. Förutom att bestämma lagnamn har vi planerat för årets lagtävlingar och käkat våfflor i massor med glass, sylt och marsmallows på. Gottgott!!



Lira & Combat gillat också marsmallows...


Mmm, våfflor på våffeldagen är ett måste!







Kaaanske man kan få en om man stirrar tillräckligt länge??






Så förutom alla individuella tävlingar som jag rapporterade om HÄR, är nu även dessa planerade med laget, de flesta blir det även individuella starter på:

* Öland 26/4
* Oskarshamn 30-31/5 (individuella klasser den 30/5)
* Råådalen 7/6
* Gotland 26-28/6 (åker från GBG den 25e)
* Bjuv 4-5/7
* Partille 5/9
* Nedansiljan (Rättvik) 7-8/11


Totalt blir det 22 lopp vi har på oss att skrapa ihop 4 SM-pinnar på. Lär bli tufft, men inte en omöjlighet, vi sätter siktet på att ta oss till SM 2010 iaf!! 1 SM pinne får man om man placerar sig bland de 20% bästa av startfältet, avrundat uppåt.








Upprättning i soffan



Vi har även planerat in att träna fokuserat tillsammans 1 gång varannan vecka på tisdagar, med start den 7 april. Så innan Öland kommer vi ha tränat minst 2-3 ggr tillsammans iaf. Vi kommer troligtvis köra en hel del hela banor som vi bryter ner i olika sektioner och sedan köra hela banan. Detta med att köra hela banor var något jag kände på Annica Allerkursen sist att jag måste bli bättre på att träna på, för att komma in i "handlingsflytet" och våga lite mer. Köra offensivt och kontrollerat trots mycket hög fart..



Är riktigt taggad nu!! Ska bli så kul att få komma igång med tävlandet igen efter ett ganska långt uppehåll från Milou. Det var nog 2007 som jag tävlade aktivt sist... Uscha. Men nu e de andra tag!! Här ska tävlas!!


Målen är:

*Individuellt, ha kul, köra ihop oss och hitta samspel på banan, samt ta oss till klass 2 innan sommaren (augusti)

* Lag, ha ännu mera kul, följa vår tränings- och tävlingsplan och sträva mot SM 2010.





Visst ser det bra ut med att gäng hårbollar såhär?? Hade inte vart fel med en till egen faktiskt...

Hoppas ni med ätit många goda våfflor idag och gjort nåt kul av dagen.

Imorgon bitti 08:15 väntar Reumatologen... "Spännande"

Nighty!!

Inga kommentarer: