torsdag 12 mars 2009

Reumatologen nästa


Idag har jag vart hos Kungsportsläkarna och tagit blodprover inför mitt besök hos Reumatologen den 26 mars. Min mamma e bra hon. När hon själv var hos sin läkare för ca 1 månad sedan fixade hon samtidigt en remiss till Reumatologen för mig. Det gäller verkligen att gå hos "rätt" läkare... Normalt sett tar det ungefär ½ år att få en tid, det tog ungefär 7 veckor för mig. Så nu är alltså 5 olika rör med blod tagna och ivägskickade till Sahlgrenska. Tänk va skönt om de kunnat hitta någonting, bara minsta lilla hade jag blivit "glad" för. Jag menar, ont har jag ju, så jag vet hellre vad det kan vara och förhoppningsvis kan göra något åt det (medicin, träning, kost...), än att inte veta något alls. Jaja, vi får se va de säger...


Ikväll har jag varit på klubben och tränat med Hanna och hundarna. Combat var galen som vanligt, men är hyffsat nöjd. Förutom agility så blev det lite freestyle och lydnad med. Gjorde en platsliggning med en tjej med en Rottistik. Efter ca 3 minuter fick Rottisen ett tokryck och kasta sig fram emot sin ägare, och gissa vad? Combat ligger kvar näst intill oberörd! Mycket nöjd!
Till uppvärmning blev det 1,5 varv runt militärfältet och nedvarvning 1 varv. På nedvarvningen hade vi Minna med oss i släptåg så tempot var lite lugnare då med ;)
Imorgon blir de tjejkväll med bästaste Andrea. Troligtvis blir det promenad och sedan Kundkväll på MQ, kanske blir det något att äta med :)

Inga kommentarer: