tisdag 17 mars 2009

Tävlingsplanerat


Grrrr, har försökt bråka med bloggen flera gånger idag för att lägga in bilder i inlägget under. Men den vill inte alls... Hoppas på bättre tur imån.

Har suttit och anmält till lite tävlingar här nu. Skönt att få det gjort!

Hittills är anmält och betalt:
-10 april - Kungsbacka, klass 1
-2 maj - Halmstad, klass 1 x 2
-9 maj - Ulricehamn, klass 1 x 2
-16 maj, Kungälv, klass 1


Planerade men inte anmälda/betalade:
-26-28 juni, Götland, LAG & klass 1 x 3 (6 individuella & 6 laglopp totalt) Boende bokat i Visby!


Dessutom är det lagtävlingar på lite andra ställen som vi snart måste bestäma oss för om vi ska åka på eller inte. Vill vi till SM 2010 så måste vi åka på alla lagtävlingar vi bara kan eftersom det inte finns så många i år... Chansen är väl inte direkt hög att vi tar oss till SM 2010, men den är inte heller helt omöjlig faktiskt. Vi har duktiga hundar, det gäller bara att VI får dem att göra rätt med...

Lagtävlingar att fundera på är:
-25 april i Bjuv eller 26 april på Öland (Öland har 2 x varje klass så det hade vart bäst så sätt)
-1 maj, Söderköping
-7 juni, Råådalen


Planerar även att åka på Rasträffen i Sthlm den 22-24 maj. Tänkte att man kunde åka redan den 20e efter jobbet (21a är röd dag)och få några dagar i Sthlm så man hinner göra lite av det man vill i alla fall. Blir det av någon anledning inte Rasträff, så blir det isf agilitytävling den 23 maj i Falkenberg.


Finns fler klass 1 tävlingar framöver med, men börjar med dem som är inplanerade nu först så får vi se vad mer det blir senare.

Detta är bara Agilitytävlingar, har inte tittat på Freestyle & Lydnad alls än. Har tänkt tävla lydnad iaf 1-2 gånger i vår, samt de freestyletävlingar som är i hyffsad närhet. Men det blir att ta tag i det en annan dag, nu ska jag sova!

3 kommentarer:

Anonym sa...

ojoj. det var mycket, men låter kul. själv har jag fullt upp med utställningar i sommar.

lycka till mig tävlingarna!
kram JOhanna Toker

Anonym sa...

Roligt att tävlingsplanera!
Vi ses kanske i Kungsbacka den 10 april. Jag jobbar natten till den 10, men har vi lugn natt kan jag forhoppningsvis sluta tidigt och åka på tävling! Blir det jobb hela natten får jag nog hoppa tävlingen...
Ni måste komma ner till Snapphanefejden i sommar!

Kramar från Veronica och toktovorna

Anonym sa...

Kul med massa tävlingsplaner! Själv så har vi bara bokat in runt 5 tävlingar på hela sommaren, då vi ska resa runt på så mycket annat!