söndag 20 juni 2010

20/6 - Bakis...



Yes, det är sant. Jag som till 98% aldrig blir bakis, hur mycket jag än får i mig (vilket iofs aldrig är några kopiösa mängder), men så ibland smäller det till och det med råge... Så blev det typsik nog idag :( Vaknade vid 8 i morse och kände hur det slog till som en jordbävning i magen. Fyyy faaasen I can tell U! Det var stört omöjligt att göra någonting och jag såg dagens KM i agility & freestyle tona bort i horisonten. Att ta sig upp till hundklubben vid 10 fanns inte på kartan.


Till råga på detta så var jag inte ens hemma, utan blev kvar nere i Särö eftersom de jag skulle ta taxi hemåt med hann åka innan jag sagt hej då till alla. Så där låg jag i Särö och kunde inte röra mig en millimeter, förutom till min vän porslinsstolen några vändor... (för mycket info, jag vet, men det är väl inte mer än mänskligt att spy några gånger dagen efter någon gång ibland?)


Som sagt så händer detta extreeemt sällan, så jag ska väl vara väldigt tacksam för det. Men kunde det inte valt en annan dag att dyka upp på?? Jag som sett fram emot vårt KM så länge, speciellt freestylen faktiskt. Planen var att bli hemkörd vid 9 på morgonen för att hämta bilen och sedan åka upp till klubben och möta Elin där som ställt upp att passa Combat när jag var på festen. Detta hade normalt inte varit några problem alls, men denna gång sprack det rejält. Snälla Elin fick ha hand om Combat i stort sett hela dagen tills jag bättrat på mig såpass att jag kunde förflytta mig, och även vänta på någon som kunde köra upp mig till Mölndal, vilket inte var för ens vid 17-tiden. Kom iofs upp på mkt ostadiga fötter runt 14, och fick följa med Mattis och 2 av hans kompisar till Blomstermåla för lite rekreation med räkmacka (fick iaf i mig lite) och insupande av frisk havsluft, innan de kunde skjuttsa hem mig. Detta hade ju normal sett varit väldigt trevligt och avslappnande, men nu satt jag mest och kände mig otroligt dum och hade skuldkänslor för min hund och för att jag missade tävlingen. Jag fullkomligt avskyyyyyr och mår väldigt dåligt mentalt av att göra folk besvikna, och mig själv med för den delen :( För Combats del var jag dock inte så orolig, visste att han hade det topp med Elin och alla på klubben, och att han kanske till och med fick tävla om någon ville köra honom :) Vilket visade sig vara helt rätt då jag fick reda på när jag till slut hämtade min prins vid 18 att Paulina kört honom i både agilityn & freestylen med ett improviserat program :) Deras agilitylopp kan ses HÄR (om det fungeraratt länka till Facebook). Duktiga ni )



Ja, det är väl min dag idag, inte så upphetsande alltså. Det var ju tur att gårdagen blev lyckad så det kan väga upp denna bottendag lite i alla fall.



Ett är dock helt klart i fortsättningen förresten, jag ska ALDRIG mer dricka vin, tror garanterat att det är boven i dramat idag. Så hur mycket folk än kommer tjata på mig framöver så kommer jag inte ta detta sura, beska, äckliga i min mun igen, max ½ glas (SÖTT vitt/rosé) någon enstaka gång i så fall kanske om jag inte dricker någonting annat alkoholhaltigt samma dag. Sorry, men jag klarar mig faktiskt utmärkt utan vin, det är dock många runt omkring som verkar ha svårt med oss som inte dricker detta. Men ni behöver inte oroa er, drick ni ert, så dricker jag mitt. Om det så är Coca Cola, vatten, cider eller drinkar kan väl inte spela någon roll?



Tuuuusen och miljoner tack till Elin och Paulina som tagit hand om Combat idag, och till Emma som hoppade in i mitt ställe med att döma i largeklasseni agilityn. Ni är guld värda!!!

Stort grattis till alla duktiga ekipage och fina prestationer på tävlingen idag!





Combat var iaf lycklig som fick hoppa hinder med Paulina idag :)
Bilden tagen av
Emelie




1 kommentar:

Hanna sa...

Ser fram emot när du skålar i Coca Cola på ditt egna bröllop.... ;o) Vissa viner är hemska och ger en baksmälla av bara ett glas, det beror ofta på vilken druva. Jag tror dock blandningen är en stor bov också...!