måndag 16 augusti 2010

16/8 - God morgon världen...

Vilken underbar dag :)

07:19 och Sarah har idag redan hunnit vakna och köra hem från stan, duschat, lagat och ätit lyxfrukost med både ägg, smörgås, te & juice samt morronslappat OCH störst av allt, jag har INTE gått och lagt mig efter att jag kom hem! Kanske är ett nytt liv på G? :p ...(kändes iaf bra att säga så)

07:19 en vanlig vardag i Sarah s liv... Klockan ringer 07:20 (planen är att vara på jobbet mellan8-08:30), Sarah grimaserar stort, Combat vaknar till och hoppar upp i sängen där han lägger sig tillrätta på kudden och somnar om med huvudet på Sarahs axel, snoozar till ca 08:00, får kasta sig upp, slänga på kläder, hoppas få med sig yoghurt & flingor som "take away"-frukost till jobbet som hon anländer till närmare 9-tiden... Combat rastas på vägen till bilen och utanför jobbet i ca 5-10 min.

Hade Combat varit hemma idag hade nog slappandet bytts ut till en längre morgonrunda, men det har faktiskt varit rätt skönt att bara vara jag nu hemma på morgonen.

För övrigt är mitt vanliga braiga humör tillbaka nu känns det som :) Bloggen ska tas tag i och uppdateras med allt som hänt under den dryga veckan som det varit tyst här, så snart jag hinner. Efter jobbet idag bär det av till gymmet med Cillen, nu har vi satt igång igen efter sommaruppehållet. Lööövley!! Träningsvärken från lördagskvällens gym-pass började igår kväll komma smygande. Mmmm, like it!!

Tjoo så länge :D

1 kommentar:

Anonym sa...

Träningsvärken ja..... mohaha