tisdag 13 maj 2008

Första gången!!

Idag var det första gången som jag kom upp i min mållön!! Hade ett säljmöte på förmiddagen och han köpte Boxen direkt på mötet, precis samma som förra veckan på torsdagen då jag oxå hade ett säljmöte och de köpte direkt på plats!! Så skönt att veta att man får hyffsat med pengar denna månaden iaf. För att nå min månads-mållön så ska jag sälja 2 Boxar på 1 månad, vilket int ehar hänt innan. Tyvärr har den varit mer svårsåld än vad vi hade räknat med... men vi håller på att ta fram lite andra koncept att sälja nu, så jag hoppas att det kommer börja snurra på här nu snart, iaf så att det bara är att köra på när man kommer tillbaka från semestern.
Fast det va lite konstigt att jag inte fick mer säljrus än vad jag fick, kändes inget nämnvärt alls faktiskt... Tänkte mer att "-jaja, nästa månad e jag tillbaka på 0 igen." Inte bra alls att tappa sugen så... Ringde ett samtal med och fick en bokning på det, så dagens resultat har varit 100%igt kan man ju säga :P Dock uselt antal lyft!!!


Åkte upp till klubben med Emma sedan på kvällen, fast först tog vi vägen om Åby och såg på när Emmas kompis travare körde ett "testlopp" som han vann. Aldrig sett ett travlopp innan faktisktt, men vet inte om jag kan kalla detta travlopp heller iofs... var bara 6 hästar och ingen riktig tävling (är man tävlingsmänniska eller?!)

På klubben var vi i 1,5 timma. Gick 2 kortare rundor och resten av tiden tränade vi. Hade tänkt träna en del lydnad... men va ju roligare med agility... :P Va fasen har jag gett mej in på med det här med lydnadstävlingen den 8 juni??!! Haha, kommer bli tävlingens clown :P Emma har iaf lovat att vara med oxå :D
Körde på å nötte slalom, han kan köra även om jag går en bit ifrån nu =) Måste träna mer på vänsterslalom dock, han har en tendens att hoppa över pinnar där... Men tror att med lite mer ålder så kommer tekniken mer med, nu hinner han nästan inte riktigt med att kasta sej in i alla portar eftersom han kommer så långt fram i varje sväng... Vi byggde upp dubbelboxen med och körde 2 enkla kombinationer, saaaatan va fort det går, det blev inte lättare av att det var glashalt på gräset med =) Måste hålla i mej så jag inte kör för mycket med honom eftersom han faktiskt bara är 1 år än... Men det är så imla kul att träna med honom så det är svårt! Vi kommer bli grymma en vacker dag framöver!! =) ;)

Har bokat 2 dagars träning med Annika Aller i juli nu med, de flesta som vart med innan ska vara med plus Sonja med Fliza. Vi ska ha kursen på hennes gård i Kungälv =) Lääängar dit nuuuu! Jag ska ha Combat på kursen, så då ska det tränas på riktigt :D Känner att Milou nog har gjort sitt på träningar och de flesta tävlingar med, kanske blir nån tävling då och då lite för skojs skull bara... Känns lite vemodigt, men jag får försöka börja acceptera att han är rätt gammal nu, 9 år snart.

Här kommer lite filmer från dagens träning =)

Nattinatt!

P.S. Combat gör det gång på gång, charmar ALLA! Ikväll på klubben fick jag värsta utfrågningen om honom och rasen av 2 "bruksfolk". " - Nä jag bara måste gå ner å klappa honom, guu va fiin"

En felfri slalom =)

Combat missar nästan sista pinnen, men rättar sej själv :D

Felfri kombination :P

Halt som satan! :D

Inga kommentarer: