lördag 17 maj 2008

Tjuvlyssnat...


Blev en tidig kväll igår, eller alldeles lagom för att hålla mej till "det svenska".

Vi började som sagt på ett ställe som hette "Underbar" som låg på Norra Gubberogatan, ett urkasst ställe i min mening... tyvärr. Men förstår att dem jag va där med (Gennet, Maria & Rolf)tyckte de va bra när ölen kostade 19:- för en 5,2a... Cidern kostade 29:- för en vanlig 4,2a... *grrr* Fan att man ska ha fått sånna smaklökar som jag fått, gillar verkligen inte öl!! Klarar av det i absoluta nödfall endast, och så va inte fallet igår. Frågade varför det va så stor skillnad på pris och fick då reda på att det är olika skatt på öl och cider *skit*. Namnet "Underbar" måste de ha tagit av ren ironi... stället låg precis utmed en tråkig väg med en obemannad Preem-mack på andra sidan, man hörde hur bilar, bussar och långtradare dundrade förbi ute på E6an... Undra hur länge det kommer att gå runt... Jag satsar på inte allt för länga iaf. Möjligtvis om det sprider sej om priset på ölen då, för vad jag vet så är det klart billigast i GBG.

Åkte vidare till stan sedan och "BersåBar", där vi mötte upp stans skönaste hårdrockare, Kalle :P Stannade dock inte så länge utan åkte hem vid 22-tiden. Skulle egentligen vidare till Andrea och se film, men båda va trötta så vi hoppa över det när den filmen vi ville se redan var slututhyrd :(


Hade glömt min andra mobil som nästan bara används som MP3-spelare i Mickes (chefens) bil så de blev ingen musik i örona på bussen hem. Satt istället å tjuvlyssnade på folks samtal med varandra :P Säger bara *garv*, de e faktiskt riktigt roligt!! Va en kille som i fyllan ringde sin blivande flickvän/ragg (?) och förklarade att han verkligen tyckte att de hade de mysigt å skönt å blabla... "-asså, men jag e så full nu så jag kan inte komma på några intelligenta formuleringar, men..."
Sedan va de 2 tjejer i kanske 16-17 årsåldern som satt å tjöta om lite blandade saker "-nä sa jag då, du kramar inte alls gott ...du...petar" "-asså, jag tycker inte om när folk tar mej där, för jag känner mej... asså inte tjock, men a asså, a du vet, då" "-aa man ser stället från huset, de e inte alls långt, men man får typ ta en omväg, man kan cykla"

Jepp, så rolig kväll hade jag =) När jag kom hem gjorde jag pannkakor :D Hade inte ätit sen lunchen vid 12... nästan 12 timmar sedan alltså. Men så kan de bli ibland.


Nu har jag tagit en luuugn morgon utan att få dåligt samveta över att jag måste ut med hunden. Han har de bra uppe p ålandet med Mamma & Pappa, ringde nyss å då va de ute å gick =) Tur att man har de föräldrar man har, pappa ska sätta över några tusen sen så jag har över helgen iom att mina pengar inte kommit in som jag skrev sist. Ska ju iväg å koll tapeter nu, så då e de ju bra å ha pengar om man hittar något... eller? Ska faktiskt ta cykeln in till stan tänkte jag, hoppas bara jag hittar nyckeln till låset :S Ska ta en solning på vägen hem med på Sportlife Almedal, dax att börja bli lite brun nu!!


Nu blir de "gömma nyckeln" fast utan någon som kan dirigera om de blir "varmare" eller "kallare" *attans*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Herregud, var har din blogg varit hela mitt liv?! Du är ju grymt rolig! Och du slår verkligen huvudet på spiken när du klagar på UnderBar. Herregud, alltså. Bussar som åker förbi utanför, en trist Preem-station precis mittemot. Herregud! Ha ha... Jag dör. Tacka vet jag Hard Rock Café, Valand eller Vasastan. Ställen för folk med lite klass som du och jag, gumman, och inte massa slödder och pack. Keep up the good work!

Sarah Carlsson sa...

Hejsan =) Tusen tack, kul att höra. Ja UnderBar får garanterat inte fler besök av mej iaf :) Som du säger så ska det vara ställen med lite mer folk, lite mer centralt, lite mer drag, lite mer klass och lite mer party :P Förutom de du sa så gillar jag personligen Berså =) Vill man ha lite lugnare så är ju Heaven23 schysst med.

Har du någon blogg eller så där man kan se va du har för dej? Hade vart kul! =)