lördag 10 september 2011

10/9 - Mätavstämning dag 10

Startvikt: 64,2 kg
Startmidjemått: 78 cm
Startlårmått: hö 58 cm, vä 57 cm

Efter 10 dagar med Fitnessfighten
Vikt: 62,7 kg (- 1,5 kg)
Midja: 74 cm (- 4 cm)
Lår: hö 57 cm, vä 56 cm (- 1 cm varje ben)

Min längd: 173 cm

4 CM!! Det är rätt sjukt måste jag säga själv - på 10 dagar?! Har tyckt att jag känt mig lite slaknare/fastare eller hur man ska förklara det, men 4 cm trodde jag inte i min vildaste fantasi faktiskt. Sjukt nöjd =)

Och nej, jag kan försäkra er om att jag inte har något mål med att gå ner massa kilon eller bli smal som en sticka och jag garanterar att jag inte kommer "försvinna", och jag tycker inte att jag är fet osv =) Men alla har vi väl våra områden som vi vill förbättra i alla fall lite, i mitt fall är det just det där sista lilla "putet" på nedre delen av magen, "löv handelsen" och låren och det är precis de områdena som ju har förändrats nu =) Och märk att det inte är genom att ha gått ned i vikt speciellt mycket, utan genom att ha omförvandlat fett till muskler - vilket för mig är det ultimata.
Nr 1 till att jag är med i Fitnessfighten är fortfarande först och främst för att jag tycker det är en kul grej och utmaning, det passar väl in i min livsstil i övrigt och för att lära mig nya goda matvanor - att det dessutom ger kännbart resultat gör det ju dock inte sämre =)

Nu är alltså 33% gjorda av FF och allt känns väldigt bra, både med mat och träning. Nu kör vi på 10 dagar till med full fart till nästa mät-avstämning innan sista "målrakan" kommer till dag 30.
Kör hårt och kämpa vidare alla grymma FF-are! =)

**CREA DIEM** //Sarah

2 kommentarer:

Fia sa...

Nej, jag tror inte heller att det gör något för "såna som oss". Jag har i regel ätit endast äggvitorna, men det är ju så mkt godare med gulan också, dessutom innehåller den mer protein än vitan ;-)

Men du har jobbat på bra hör jag på resultatet!! Grymt!

Visst kan du bli sportmodell!! Jag är inte själv värsta modellen, det är klart det är en fördel om man har en hyfsat fit kropp, men säkert inget måste!

Det är ju inte det roligaste jobben jag gjort med tanke på att det inte syns några ansikten och då försvinner hela den där make up grejen från plåtningen. Sånt som jag annars tycker är kul!! :-)

GBG-Styrka sa...

Bra jobbat :)

http://gbg-styrka.blogspot.com/