lördag 12 januari 2013

12/1 - Spontanutgång å köttbullar

Soffa, Seveneleven-brownie, en burk Cola, datorn, Cornelis på TV och en ihoprullad hund här bredvid - det är en bra lördagskväll det =) Riktigt, riktigt skönt att bara inte göra någonting faktiskt, höll på att säcka ihop totalt hemma hos mamma och pappa förut tidigare ikväll - sååå jäkla trött, fattar inte vart det kom från? Blev iofs sent i natt då vi hamnade på Lounge(s) efter bion :p Emil, Kei´s pojkvän, spelade i "housebaren" så det ville jag liksom inte missa =) Lite udda uppladdning med restaurang & bio innan utgång dock, men alla sätt är ju bra utom de dåliga :p H hängde i till 1 och jag och Kei körde på till 3 - en drink, en cider och tre glas vatten ....kan ju varken skylla tröttheten på fylla eller bakfylla, eller lite sömn heller för den delen eftersom vi inte gick upp för ens vid 12 idag (fast det kanske är just där boven fanns).
För övrigt sket vi i det bokade bordet på Oleary´s  igår, blir lika förbannad varje gång en restaurang kräver att man ska hänga av sig i garderoben och tvingas betala 20 jävla spänn/jacka när man ska lägga massor av pengar på mat och dryck... Nä, så fan heller! Istället för att gå ner och hänga in jackorna tog vi dörren ut helt enkelt, dock utan att meddela vårt beslut - där kunde de stå och vänta på att vi kom tillbaka från garderoben bäst de ville! Morr!! Tillslut hamnade vi på grek/italienska "Söder" och åt riktigt god risotto och pasta =)
Bondfilmen tyckte vi båda var bra, lite olik det vanliga Bondupplägget där han är oövervinnerlig och klarar sig själv, och väldigt udda "bondslut" - men jag gillart =)

Idag blev det som sagt en seen morgon, så det har inte hunnit med så mkt mer än att käka frukost, handla och sedan laga en herrans massa köttbullar å brunsås(grädd), hämta Milou hos farfar & farmor, hämta mamma och pappa Landvetter (bruna som skam, inte OK!), laga till potatismos i Torslanda å sedan käka ihop (maten kan ha ett visst inspel på min sjukliga trötthet som attackerade mig efteråt...) med dem =) Päronen vart rätt nöjda med bjudmiddagen kan man säga ;)
Släppte av H i Örgryte vid 20-tiden och hur resten av min kväll sett ut berättade jag om i början av detta mkt intressanta blogginlägg ;)

11:00 imorgon är det dax för årets första träning!! Nu jäklar kickar 2013 igång på riktigt! Förkylning är en inställning, så **** off med den säger jag bara, nu får det vara nog!

Fredagsgött

Klubbljud =)
Mixat å matchat ;)
untzuntz...
Lördagsgött


**CREA DIEM** //Sarah

Inga kommentarer: