måndag 14 januari 2013

14/1 - Boot camp starting!

Ikväll händer det något spännande!! Jag ska börja en "boot camp"-träningskurs som sträcker sig 6 veckor framåt. Är sjukt taggad och förväntansfull! Kände att jag behövde något att kick-starta igång min träning med och var lite trött på FitnessFight-upplägget, även fast det är bra och effektivt, så det var perfekt när det dök upp ett erbjudande på Gruopon om just detta "boot camp"-upplägget på något som heter "RM Boot Camp" här i Göteborg mitt i stan.

Man börjar med ett fystest idag och avslutar sedan med ett när kursen är slut, varje vecka får man träna upp till 3 pass, grupperna är max 16 personer per tillfälle och man får även ett kostupplägg med recept.
Min plan är att gå på måndagspasset 20-21 och torsdagspasset 18-19, samt ibland även på onsdagspasset som är 17-18. Maten kör jag på om jag tycker den verkar bra och enkel, och jag tänker komplettera träningen med ca 1-2 pass/veckan på mitt vanliga gym - minst ett Body Combat-pass!

Tänker inte dra så mkt mer om detta nu, utan låter deras film tala för sig själv, så hoppas jag hinna återkomma ikväll efter passet med vad jag tyckte (iofs blir ju upplägget inte det vanliga idag i o m att vi ska köra fystestet).


2013 - nu kör vi igång!!

**CREA DIEM** //Sarah

Inga kommentarer: