måndag 28 januari 2013

28/1 - Promenad, bio, AW, BC, födelsedagsfiranden, fest & utegrill...

Superhelg rakt igenom ...dock börjar det sjunka in att H kommer börja jobba i Sthlm månd-fred i 1/2-år (!!) nu inom hyfsad snar framtid. Gillar INTE! ;(

I fredags kastade jag mig iväg från jobbet och hem för att hämta C och sedan möta upp Hanna & Eva-Britt nere på Amundön på en skön havspromenad. Is på havet så långt ögat kunde nå, glada hundar och härligt sällskap!
18:00 mötte jag upp NinaBergakungen för att se "Sune i Grekland" - kom direkt i promenadkläderna och med andan i halsen efter promenaden och hemlämnandet av hund och bil. Aldrig mer 18-bio igen om inte hundvakt är ordnad :p Filmen var faktiskt riktigt rolig och absolut sevärd! Trots min skepsism mot det nya Sunegänget så måste jag faktiskt erkänna att det VAR Sune, de hade lyckats fånga det riktigt bra (men gamla Sune är fortfarande absolut bäst).
Efter bion var planerna öppna - gick hem och bytte om, rastade C igen och mötte spontant upp B1, Maria & AnnikaPastaPlus för tjöt och supergod "Frutti di Mare". Lite senare drog vi till Incontro och tittade på skådespelet där... Oooh my! Dit behöver vi INTE gå igen. Känns som nya "Palace" (ett 40+-ställe med desperata och patetiska lycksökare...) Synd att det blivit så, Incontro är ett jäkla nice ställe annars med live-piano, grymma drink-bartenders och schysst lokal. 2 himelskt goda drinkar blev det och kul hade vi i varje fall ÅT folk, istället för med dem ;) Somnade gott hemma i stan vid 1-snåret =)

PastaPlus

Incontro

Lördagen började med 1 timmas Bodycombat-pass i Majorna vid 10, lång skön stretch efter passet i 20 minuter, lång dusch och bastu med hårinpackning - en riktig SPA-morgon för kropp och själ =)
Vid 15 begav vi oss på promenad från stan upp till Högsbo genom Slottskogen, hem till Kei & Emil på lite födelsedagskalasande för Kei som fyllt 28 =) Aske & Combat fick rusat av sig lite utanför och sedan bjöds vi på riktigt god svampsoppa (jag gillar inte ens svamp!) och massor av mumsiga tillbehör - som pricken över i-t en grymt god cupcake! Hade gärna stannat längre men det fick bli vagnen hem igen redan vid 18, för att hinna till nästa fest i Mölndal vid 20-tiden =) Ja, så det vart hem till stan för att byta om och iväg igen helt enkelt =) Partymode on på gänget och Johan skar morötter för glatta livet som tog slut i en rasande fart, vid 23 drog vi oss in till stan och gick till Tranquilo för omväxlings skull. 60:- för inträde OCH garderob - nästan så man tjänade pengar på det ju :p Hela gänget skakade rumpa och latinosvängde höfterna fram till 2-tiden, då både kropp och knopp var trötta på alla. Hamnande med Henning & Simon på "Grill & kebab" vid Brunnsparken - otroligt dumt val, inte gott för 5 öre. Aldrig mer dit! 2 blondiner däckade gott hemma vid 3 =)

Igår söndag var det Promenad & Grill planerat, bättre "dagen-efter-dag" kan man väl knappast ha?? Vi blev till slut 5 tappra från festen som tog oss upp till Sisjön vid 12. Planen var att gå till Oxsjön och grilla där, men när vi väl kom dit så blåste det som satan rakt in på grillplatsen, så vi fick helt enkelt vända om och gå tillbaka till Sisjön och grillplatsen där istället. Turligt nog var det 2 familjer som redan grillade när vi kom dit, så vi slapp vänta på att tända grill och få glöd osv. Vinden tilltog konstant kändes det som och snön började vina omkring, men det var såååå himla skönt!!16:00 anlände vi inrökta och urblåsta hemma i Torslanda på födelsedagsmiddag hos lillsyrran & Johan. Var proppmätt efter grillningen, men det gick ner både mat och efterrättskaka ändå såklart :p Kvällen avslutades sedan hemma i soffan i Mölndal framför nån komedi med Sarah Jessica Parker som gick på 11an, lagomt IQ-befriande sådär =) ...sedan kom Sthlm ikapp mig, fuck :(**CREA DIEM** //Sarah

2 kommentarer:

Sandra sa...

Herregud! Kan man hinna så mycket på en helg? Galenpanna! :)

Vad jobbigt med H. Det har du inte berättat :( Förstår att det känns tungt. Men det fixar ni fint. Får försöka fokusera på hur bra det kommer kännas varje gång ni ses! Vi får muntra upp dig ordentligt på lördag! :D

Erika sa...

Hej, åå, jag vill tävla i agility med min hund (en tax) kmr det vara fler nybörjar tävlingar? :)
Hon hade precis sterilicerats när nybörjar tävlingen var :( Så vi kunde int vara med :(

Kramar, Erika :)