torsdag 4 september 2008

Hej då Limex


Halsbandet "Trofast" från Limex. "För en trevligare vardag" MÅSTE vara ett skämt...


Blir så trött. Eller besviken är väl rätt ord. Var iväg på Arken Zoo i Sisjön och köpte hundmat på lunchen. Fick syn på att de har tagit in "Cesar-halsbandet" i butiken, fast från märket Limex istället för originalet, till råga på att de har det dåliga omdömet att ta in detta i sitt sortiment, så har de mage att kalla det "Trofast".
Har nu skrivit ett mail till Limex där jag förklarar att jag aldrig mer tänker köpa någonting från deras märke i fortsättningen. Så fruktansvärt dåligt omdöme att ta in detta i sitt sortiment, blir så förbannad! Så nu är det hej och good bye Limex! Hoppas fler följer med mej för att visa vårt motstånd mot detta redskap!
Är du inte insatt i hur detta halsband fungerar du läsa en artikel här som bland annat Anders Hallgren står bakom; http://www.dogma.nu/artiklar/farligt-halsband
Nej, tack och hej för mej till Limex!!!!
(Tycker även det är fruktansvärt dåligt av Zoobutiker att köpa in detta, tjäna pengar på hundars lidande... Fy fan!!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

DjurMagazinet i Skövde har tagit in exakt samma halsband. Jag trodde först att det var en underligt formad sele, men när jag tittade litet närmare såg jag att det var ett sådant där idiotiskt Cesarhalsband.

Jag stör mig något så otroligt på den mannen och hans tillvägagångssätt för att lösa problem! Att folk sedan börjar apa efter, och nu också FÖRETAG som ska härma honom, är ju rent ut sagt skrämmande!

Han kunde lika gärna tala för stackel eller elhalsband, i mina ögon är de precis lika hemska. Usch och burr...!

Anonym sa...

Skönt o se att det är fler än jag som är heligt förbannad o trött på Milan! Det går inte en vecka utan att man stöter på någon som tycker Caesar är "såååå bra". När man sedan påtalar för dem att stackel o elhalsband knappast kan anses vara god hunduppfostran så tystnar de allt som oftast, men de finns fortf. de som tycker han är fantastisk. Blir trött...o riktigt arg.
Hälsningar från en klicker-tränande tjej som tror på positivt ledarskap