lördag 20 september 2008

Uppmärksamhet hit, tack!


Har jobbat 07:00-16:30 idag och det har helt klart vart den roligaste dagen i veckan! Började som sagt med ett BNI möte 07:00Elite Plaza som ersättare för Micke som var i Sthlm och hade intervjuer. Tror min presentation gick hem himla bra och satte sej hos folk, började med att säga att vi jobbar med människohandel nämligen, vilket ju är helt rätt faktiskt... Vi säljer ju säljare, våra varor är alltså människor. Fick även mycket bra reklam för våra telefonbokningar via J på ett företag som använder sej av våra tjänster just nu. Det blev stark reaktion i gruppen, jättekul!!


Efter mötet åkte jag hem och hämtade Combat och sedan direkt till kontoret, va inne vid 09:30. J & B hade redan kommit men hade inte börjat ringa så jag satta igång dem tillsammans med M. Tyvärr hade jag själv inte tid eftersom jag hade en del att göra innan mitt egna BNI-möte som är 11:30. Hade alltså koll på dem samtidigt som jag ringde lite kul samtal själv (till BMW & Hobbex), skickade lite mail, bland annat ett ordererkännande, fyllde i listor till mötet mm. Det märks så tydligt att det är viktigt att ha någon som har "befälet" när man ringer och bokar (som J, B & M gjorde) så att det blir strukturerat och effektivt. Jag trivs absolut bra som boss kan jag säga ;)


11:00 plockade jag med mej B och vi åkte till Casinot och mitt BNI-möte där hon skulle vara gäst. Hade även med mej 2 gäster från ett annat företag med, samt 2 referenser (till SIXTBMW & Hobbex) så jag kände mej himla nöjd!! Jag blev även utvald att bli utfrågad under utbildningspunkten hur jag tänker när jag bygger upp min 60 sekunders presentation eftersom vår utbildningsansvariga tycker jag gör den så bra. KUL!! Jag fick alltså mycket uppmärksamhet mot mej idag vilket var hur bra som helst då vi hade 12 gäster med på mötet.

När vi var klara 13:00 (som alltid) hade jag och 2 till ett fortsättningsmöte eftersom jag kommer gå in i ledningsteamet med dem nu i October. Det känns som vi har väldigt mycket bra ideér och samma tankesätt, ska bli riktigt kul att sitta i ledningsteamet med dem! På onsdag nästa vecka är det utbildning inför det för övrigt =)


Var tillbaka på kontoret vid 14:40 och fick tog ut Combat i 15 minuter. Sedan satt jag med mail och lite samtal och allmänt fixande fram till 16:30. Hade tänkt gå senast 16:00 men som vanligt så blev det ju inte så.


Det har alltså vart en himla kul dag med mycket positiv upmärksamhet mot mej idag, love it! Gillar skarpt att stå framför folk och synas och höras, prata och berätta! Kanske skulle bli föreläsare inom något ämne?? Why not?


Kvällen idag har tvärt emot dagen blivit himla lugn. Jag och Hanna har roat oss denna fredagskväll med skogspromenad och agilityträning en stund (helt ensama på klubben, undra vad alla andra människor gör på fredagskvällar?). Sedan åkte vi hem till våra lägenhet och jag har bara sett TV samtidigt som jag suttit vid datan (målet med mina lugna kvällar är att bara kunna se TV utan att vara "aktiv" med någonting annat). Workin on it!


Nu är det dax att sova, imorgon blir det sovmorgon. Har dock ställt klockan på 10, gillar inte att sova bort dagen helt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj wow vilken dag, kul :) Häligt att det går så bra på jobbet och att det är så skojj, det låter riktigt häftigt =)

Kram :)