måndag 9 november 2009

Filmfixande

Skulle ligga i min säng nu för 2 timmar sedan hade jag bestämt... Var sååå nära att klara det, men började kolla gamla Youtube-klipp på mig och Combat och fastnade i det... Vilken utveckling man ser från de filmerna precis i början av vår träning och nu :) Väldigt kul att ha och rekomenderas åt alla som håller på med någon form av träning och tävling med sin hund, eller annat med för den delen :) Har jättemånga filmer från min hästtävlingstid med, men tyvärr inte på datorn. Får bli ett projekt framöver att föra över dem från videoband till datorn.





När jag var inne i filmtittande blev jag sugen på att lägga in filmen från Agria Freestyle Cup-kvalet som vi på GHU hade den 1 november. Och, det är precis vad jag håller på med nu. ...sitter och väntar på att det ska laddas upp på Youtube. Jag är totalt värdelös på att lägga mig i tid! Hur det gick i kvalet ser ni i filmen som kommer upp här i bloggen inom kort. Kan väl kort sammanfatta det med att jag är gryyymt besviken med placeringen och resultatet iaf... tyvärr.





Kursen idag gick kanon som de 3 tillfällena innan. GHU har 7 riiktigt duktiga små agilityekipage på G kan jag lova! De kommer gå hur bra som helst för dem ute på tävlingsbanorna framöver! Tack för 4 kul dagar med er tjejer! Och tack Linn för utmärkt instruktörs-samarbete ;)





Efter kursen blev det farsdagsmiddag hemma hos mamma och pappa, stannade i ca 2 timmar innan jag kände hur de kröp i mig och bussen fick ta mig och min prins hem till Mölndal igen. Familjen är bra i lagom doser... ibland klarar jag mer, ibland mindre...


Var hemma lite efter 22 och satte mig faktiskt i soffan med en kopp the och såg på en repris av EMA´s 2009MTV. Beyoncé tog hem 3 kategorier, bästa kvinnliga artist, bästa video och bästa-nånting för låten Halo :) Vet inte om hon tog några fler utmärkelser som jag missade i början kanske... Hon är verkligen heeelt omänskligt sjukt bra på alla sätt! Har fått igång det genialiska programmet Spotify på datorn nu. Hittade en hel skiva med en liveinspelning från hennes turné 2007 som jag var på i Globen, sitter och lyssnar på den så fort jag är hemma nu och blir lite sentimental och drömmer mig tillbaka till de 2 konserter jag varit på med henne... Magiskt är ordet!! Lova att aldrig missa en konsert med henne när hon kommer till Sverige!! Just do it!!





Nu är det 1 minut kvar på uppladdningen och jag känner mig rätt färdigbloggad för idag faktiskt. Nu ska jag stänga ner här och sova lite :) En ny jobbvecka väntar och det är dax att lägga in 6e växeln...!





Ha en grym vecka! I´ll be back ;)




Bild från AFC kvalet, tagen av Emelie Magnusson

1 kommentar:

Elin sa...

It's good to have you back! Förstår att du är besviken på placeringen käraste Sarah, ni var verkligen superduktiga och förtjänade en stockholmsplats.