tisdag 17 november 2009

Härlig helg

Helgen har gått i vääldigt sakta och lugn takt för ovanlighetens skull. Inget festande, inga planer, inget fixande...

Fredagen började med lite jobb hos pappa, sedan en vända in till stan och kontoret för lite papperspill och flummande med andra extrajobbande kollegor. De flesta som läser här vet väl vid detta läget att vi är lediga fredagar, men kan gå in och jobba om vi vill.

Combat var med hela dagen och charmade alla som vanligt :) Åkte hem och lämnade honom för att åka in till stan igen. Mötte upp Nina & MartinGamlestadstorget och gick sedan till Balettakademin där vi tillsammans med Daniel K & Peter såg musikaluppsättningen "En hyllning till Sondheim" som Andrea spelar med sin klass just nu. Jätteduktiga var de verkligen!

Kom väl hem vid 22:30 och var helt slut, bestämde att jag skulle ta en lugn fortsatt kväll hemma och bara slappa. Blev dock snabbt rastlös och hamnade till slut vid närmare 01:30 hemma hos en arbetskompis på Hisingen :P Glodde film, tjötade och tittade på hundarna som fattade skarpt tycke för varandra, våra fiiina kamphundar :)

Av någon lustig anledning blev det att jag stannade kvar både lördag och söndag. Vi promenerade hundarna, glodde film och serier, handlade mat och lagade tacos, såg på mer film tillsammans med en annan kollega som kom över med sin flickvän på lördagskvällen. Skulle egentligen åka hem samtidigt som kollegan och hans flickvän, men glömde självklart mobilen hos Pierre så det vara bara att gå med tillbaka för att hämta den. Fastnade dock framför ytterligare en serie så det blev en till övernattning eftersom klockan till slut var närmare 3 när jag väl fick krafter att resa mig från soffan där P redan hade slocknat :)

Vaknade lite efter 12 i söndags och efter ett snabbt överläggande med Emma N över telefon stod hundträning på klubben på schemat (men märk väl att detta inte var planerat innan utan spontanplanerades efter att jag vaknat.) Försökte få med oss Pierre till klubben med tog till slut med hens hund istället och lämnade honom att slappa själv hemma. Emma hämtade mig på Backaplan vid 14-tiden och vi åkte upp till klubben i Mölndal. Där var det redan flera andra som tränade så vi byggde upp en kombination tillsammans med kontaktfält på gungan, staket och sedan raksträcka. Lite blandat kompott med andra ord :) Innan vi började träna blev det en promenad runt militärfältet. Känns inte helt OK med Ella dock, Pierres hund... Hon har ett rörelsemönster som närmst hade kunnat vara en 14-årig hunds ibland, och inte 11 månader som hon egentligen är... Haltar och känns låst/stel i bogen/bringan... Men verkar ändå inte direkt ha ont, utan mer bara hindrad på något konstigt sätt... Har tipsat om Annika Falkenberg och Husdjurshälsan för en liten koll av damen, som för övrigt nog är världens mest härliga och snällaste hund. Rasen är Pit Bull, gott folk.
Vi blev kvar på klubben i närmare 5 timmar... Tränade agility, fikade, babblade, fick ett ryck och städade vårt lilla klubbrum (och mördade en mus...), tränade lydnad & freestylemoment samt gick en till runda.
Vid 20-tiden tog jag spårvagnen över till Hisingen igen för att lämna hem söt-Ella (hade dock lätt kunnat behålla denna going). Pierre hade en kompis hemma och såg på film, vilken jag också givetvis hamnade framför samtidigt som jag blev utfodrad med våra tacorester från dagen innan :D Hade kollat upp att det gick nattrafik hem, men när jag väl kollade igen när klockan var över midnatt, var det inte alls så, så det blev faktiskt att sova där ytterligare 1 natt. En jäkla tur att vi börjar 13 på dagarna så jag hann hem innan jobbet igår för dusch, ombyte och hemlämnandeav hunden :)

Sedan natten till i lördags har jag alltså bara vart hemma och vänt 2 snabba gånger fram till måndag kväll igen då jag kom hem från jobbet. Och jag måste verkligen tacka Pierre stoort för att han orkat ha mig hängandes hos honom hela helgen!! Det har verkligen varit hur skönt som helst!! Hade jag vart hemma hade jag definitift inte lyckats ta det så lugnt som jag nu gjort, vilket var myyycket behövligt!! Så en jättekram och tack till dig och din fiina lilla tjej :) ...skulle hon mystiskt försvinna någon gång tycker jag inte du ska misstänka mig...



Kompishundar...
Kamphundar...

Spökhundar :)

Ella hade lite problem att hänga medi Combats tempo, dock om hon på ett eget sätt att hålla honom undan från pinnar och leksaker...



Inga kommentarer: