måndag 27 augusti 2012

27/8 - Midnattsloppet - resultat & tankar

Lördagens väldigt låga motivation innan loppet resulterade ändå i en, faktiskt, riktigt bra tid: 49:51 =) Men som den tävlingsmännska jag är kan jag inte helt stänga bort den lite naggande tanken i bakhuvudet att jag hade minsann kunnat springa ännu lite snabbare... Men, jag är faktiskt nöjd och stolt! Målet var mellan 50-55 minuter!

Tyckte faktiskt att det var rätt kul att springa, eller rättare sagt tyckte jag att själva arrangemanget och allt runt omkring var kul och häftigt, vilket gjorde själva springningen kul =) Dock kändes det väldigt ensamt trots att man hade sällskap av 14 000 andra löpare + publik - jag hade ingen att peppa med innan, ingen som hejade på just MIG längs vägen och ingen som klappade mig på axeln i mål... Tyvärr gjorde det att hela upplevelsen kändes lite "tom" och menlös på något sätt. Så när jag tänker tillbaka på loppet och kvällen så är det både med glädje och nöjdhet, men också med väldigt stor besvikelse, och tyvärr tar besvikelsen över de positiva känslorna. Ovanligt för att vara mig, jag brukar alltid kunna se det braiga i det mesta och hålla humöret uppe, men i det här fallet är det faktiskt befogat och framfört med besked - och det lär inte hända igen kan man säga ;)

Placering 304 av 5052 kvinnor är ändå inte fy skam för att vara en
"hobby"-springare, som inte ens gillar att springa =)
Anlände till Slottskogen i regn, regn, och regn...
TUR att det fanns inlämnings-ställe för väskor med
välbehövliga värme- och regnkläder att ha innan
och efter loppet - URDÅLIG logistik dock
Då kan man undra vem som var den smarta i skaran??
JAG!! ;D
I startfållan för grupp 3B

Vi ser ljuset - dock är det denna gång som tur är inte
slutet, utan början ;)
Loppets högsta och även mest mäktiga punkt  - Masthuggskyrkan med
magnifik utsikt över hela staden och glad gospelkör  =)
Den omtalade och fasade backen upp var dock väldigt mesig,
tycker banan över lag var väldigt simpel och lättsprungen

Yes, man fick en medalj... Lika uppskattad som lydnadspokaler och
agilityrosetter ;p
Det var väldigt skönt att komma hem till en varm dusch för kalla och stela muskler, dock känner jag ingenting av löpningen i varken ben, knän eller höfter (så när på min muskelsträckning i vänsterlåret, men den hade jag redan innan) =) 
Får se om det bli igen nästa år, är rädd att jag kommer gå in och pressa mig alldeles för hårt då dock... Så det beror lite på om jag kan jobba på mitt mentala och lyckas hålla det till en kul grej oavsett om resultatet blir bättre eller sämre. Den där jäkla tävlings-skallen är inte alltid så himla positiv att ha ;)
Att prova på något annat lopp är jag inte så sugen på, dels för att jag faktiskt är rädd att bli för "fanatisk" och pressa mig för mkt, och dels för att jag inte tycker att själva springandet är varken kul eller skönt. 

Nu ser jag fram emot att gå in i gym- och grupp-pass-världen igen och köra löpning som komplement lite då och då. Denna veckan ska jag ta det lugnt och bara träna om jag känner för det och inte har något annat för mig, sedan drar det igång med buller och bång på lördag Super Saturday med 6 timmars träning på 1 dag + klubbdans på natten, där efter blir det minst 1 timmas gymträning varje dag (med enstaka undantag) i hela september + ev grupp-pass =) SÅ fit kommer jag vara på våran solsemester i okt/nov ;p


Inga kommentarer: