söndag 9 juni 2013

8/6 - Guldhund med LKII-vinst!

Ding, ding - där satt en LKII-vinst och ett till 1a-pris :D 185,5 poäng :D 

Jag, Monica, Joppe och Combat har haft en bra och mestadels kul kväll (förutom att J fick nån form av hjärnsläpp och inte alls var sig själv på tävlingsplan) uppe på Vara-Grästorps Brukshundklubb i Nossebro (ungefär som att Göteborg-Mölndals BHK hade legat i typ Stenungsund?). 

Combat gjorde en del bättre och en del sämre än i torsdags - mkt bättre fritt följ och apport, sämre i alla ingångar där han hoppade än mer än vanligt (trail and error - hade för bra dold belöning i västfickan kom jag snabbt fram till) - summa summarum, det blev totalt 10 poäng mer än i torsdags :) Guldhund!!

Monica och Joppe tog sitt LP2 och visade med det att deras lägstanivå är riktigt, riktigt bra, trots att den kanske inte kändes så bra där och då på planen. Men det är ju därför vi håller på med hund kom vi fram till - för att det är så spännande att inte veta vad de tar för sig och hittar på, när man minst anar... Hrm, eller hur var det nu?? ;) Älskade knäpphundar!

Imorgon får vi se om Combats och min formtopp håller i sig och om vi kommer hem med ett LP2 från Angered, eller om det blir fiasko :p U never know ;)

Tack igen för ikväll Monica och massa grattis!!!

Inga kommentarer: