lördag 10 november 2007

Lång tävlingsdag & lyxmiddag



Japp, 07:00 ringde klockan. Som så många gånger innan tänkte jag "Va faaen gör man detta för?" Men så kom jag på att det är ju för att det är så himla kul, för att vi har en sån go gemenskap och för att det faktiskt är bland det roligaste jag vet.
In i bilen och iväg till tävlingsplatsen som låg 5 min bilfärd ifrån campingen, alldeles lagomt nära =) Tävlingarna är i ett uppvärmt enormt ridhus. Tänk om man hafft ett sånt den tiden man själv red...
En låååång väntan blev det för mej och Cillen som inte skulle tävla nåt mer än lagklasserna som va på eftermiddagen. Blev lite småpromenader, tittande på lite lopp, hejande och pappande på klubbkompisarna, en biltur till Rättvik "centrum" *asg* för lite inhandling av grillad kyckling och potatissallad till lunch *mumma*, innan det äntligen blev vår tur.
Tja va ska man säga? Vi, alltså laget "GHU´s Sakta Men Säkert", blev diskade i båda loppen, men alla gjorde sitt bästa iaf. Tyckte Milou va seg och opeppad, får se till att försöka få igång honom bättre imorgon!! Vi funderar på att ta in en extra medlem ist för den rjärde som vi har egentligen, som inte kunnat vara med på en enda lagtävling i år... Det är SVÅRT att få igenom 3 hundar utan en enda
disk!! När man tävlar lag får man vara max 4 ekipage och minst 3, och de 3 bästa resultaten räknas, och 3 ekipage måste igenom utan diskning för att inte hela laget ska diskas.
Är väldigt roligt faktiskt!! :D
Jaja, blev iaf ingen SM-pinne idag :( Chanserna att ta fler minskar oroväckande fort... illa!
Kom hem vid 17-tiden, vi var alltså på tävlingsplatsen mellan 08:00-16:45 och körde 2 lopp på vardera ca 45 sekunder = 1 minut & 15 sek totalt :D (det är nu man kan fråga sej igen varför man gör detta :P )
Väl "hemma" i stugan blev de lite vila å dusch. Sedan var det full fart igen, 19:00 skulle andra gänget
komma å käka middag tillsammans med oss =) Farbror Claes hade iofs gjort klart maten så det var bara att värma, men sallad skulle skäras, bord skulle dukas och flyttas ihop, bröd värmas mm. Blev en riktig lyxmiddag som vanligt när Claes vart i farten, vi mumsade minibaguetter med lax och kräftröra till förrätt (som Hanna fixat genom sin snälla pappa), oxfilé och potatisgratäng till huvudrätt (mästerkocken Claes bidrag) och sist men inte minst äpplekaka med vanljsås till efterrätt (som Sonia fixat) *YUMMIE* Blev som vanligt många skratt under kvällen, men med lite vin i kroppen och en lång tävlingsdag bakom oss, så var vi alla väldigt trötta och gamlingarna (med hanna, nettan & jane inräknade :P ) lämnade oss vid redan vid 22:30.
Nu har vi suttit uppe en stund till här och vart allmänt oseriösa (ovanligt) men nu är det dax för sängen. Får se om jag får en extra sovkompis i natt... Delar nämligen rum med Emma som nu är iväg hos pojkvännen som bor i Borlänge men har sin mamma här i Rättvik, får alltså se om han vågar sej hit å sova tillsammans med Emma :P
Imorgon blir det sovmorgon för mej och Cillen iaf =) Vi blir upphämtade runt 12-tiden, så vi kan sova lääänge :D





emma med boyfrienden =)

















trötta middagsgäster














"farbror" Claes langar fram huvudrätten















Hanna försöker supa Claes under bordet;)

















Kyss mej säger Nettan till Combat















Michaela, Patric & Milou i soffan













Trötta hundar lånar mattes säng










Trött Lisa väntar på att matte Emma ska komma hem från pojkvännen =)


Inga kommentarer: