onsdag 14 november 2007

Två återseenden - 1 mycket kärt och 1 från helvetet


Vaknade imorse och kände att jag började få rejält ont i halsen igen, precis samma känsla som det jag haft nu innan och ätit penicillin för. FAN om de ska komma tillbaka!! Tänkte ju börja sätta fart med träningen nu (IGEN för ungefär 7 gången nu i höst!), men de skiter väl sej säkert. Det har bara blivit värre och värre under dagen och käken börjar låsa sej med känner jag. SUCKDUCK!! Det var alltså återseende nr 1, det från helvetet!


Jaja, åkte direkt till Torslanda efter jobbet idag iaf för återseende nr 2, det kära =) Skulle nämligen få besök av en f.d syster till mej eller hur jag ska förklara =) När jag och min riktiga syster var små hade vi även ett kontaktbarn i våran familj som i stort sett bodde hos oss konstant i lååånga perioder. Hon var kontaktbarn till mina föräldrar i många år, tror att det kan ha varit från att jag var ca 3 till 12 år någonting. Med den mest intensiva perioden mellan att jag va 4-9 nånting kanske, har rätt dålig koll på det =) I alla fall, grejen är att hon var en del av vår familj och vi hade väldigt kul ihop eftersom vi var nästan lika gamla. Men sedan behövde hon inte längre oss eftersom situationen i hennes egen familj blev bättre, vilket ju var det bästa som kunde hända. Men vi gled ju isär och träffades inte på massor av tid, säkert 6-7 år någonting. Vi hade lite sporadiska kontakter med hennes mamma som ringde ibland, men det var det hela. MEN för ca 4 år sedan nu så fick hon en liten dotter och vi bestämde att vi skulle träffas så vi fick se den lilla =) Vi fick ihop 2 träffar, men sedan rann det ut i sanden igen, och det är här kvällens besök kommer in i bilden. Det var nämligen hon, hennes dotter och mamma som kom hem till oss :D Va såå kul att se dem igen! Hennes dotter hade hunnit bli så stor och superduktig. Sist de va här låg hon och sprattlade på golvet och kunde inte säga ett ord. Snacka om att tiden går fort!! Tyvärr var jag ju både dålig och skulle iväg på möte på Torslanda hundklubb, så hann inte träffa dem så länge. Men vi fick iaf pratat lite och bytt MSN :P Hoppas på att kunna hålla kontakten lite mer nu i fortsättningen. Det sjuka är att ibland när man suttit och funderat lite och känt att det är något som "saknas" eller vad man ska säga, har jag varje gång kommit fram till att det är hon. Hon var ändå en stor del av mitt liv väldigt länge och vi har delat många upplevelser tillsammans, och till och med rum =) Så om du läser detta, så vill jag bara säga att jag från och till tänkt på dej ofta faktiskt, och jag hoppas att vi kan höras/ses lite oftare framöver. Vi har ju en del att ta igen från alla de år som gått =) Om du vill då vill säga så klart.


Nog med sentimentalitet nu =) Var i alla fall vääligt kul att se dem/er igen!


Som jag redannämn hade vi instruktörsmöte med Torslanda Hundklubb ikväll med, och jag meddelade då att jag inte tänker ja några kurser till våren. Skönt att ha det bestämt och sagt nu!


Nu e de dax att nana, hoppas jag vaknar imån och halsen är bra... Go natt!!

Inga kommentarer: