tisdag 6 november 2007

Snyggaste BodyCombat-tjejen i stan... eller på hundplan?

Satt hemma till klockan 14:45 idag pch tränade på min presentation inför imorgon. Hade bestämt att träffa Micke, chefen, p åkontoret 14:00 för att dra den för honom och finjustera lite på det som behövdes. Men fick inte tag på honom så jag antog att han skulle bli försenad som vanligt :P och väntae kallt 1 timma till innan jag åkte in :D Blev perfekt, vi kom exakt samtidigt. Presentationen gick kanon och Micke va riktigtriktigt nöjd med mej! Är så jäkla kul när man får så mycket positiv feedback!! Verkligen gillar min chef, vi funkar så jäkla bra tillsammans och jag känner mej behövd och uppskattad hela tiden. Blir alltid tillfrågad i olika beslut som skall tas och olika saker som han kan gå och fundera på. Inte alla som har det så på sina jobb.

Är riktigt taggad inför imorgon nu, nu jäklar ska de säljas!! Kanske även får en riktigt order på den boxen som jag redan vet är såld, men ännu inte signad, imorgon =)


Åkte och tränade efter jobbet direkt, hade lämnat Combat hemma och gått en bra promenad innan jag åkte till kontoret. Var första tröningen på 3 veckor tror jag. Hoppas verkligen jag inte blir dålig eller så igen nu, måste få komma igång med tränandet nu innan jag deppar ihop helt över det.

Body Combat stod på schemat som vanligt :P och som extra plus var det S som höll i passet idag!! Har inte kört för henne sen innan sommaren. Va svajnskoj!! BC 33 som det är nu tycker jag inte vart ett så jättekul pass om man jämför med de innan, men idag hade S plockat in lite nya och även gamla låtar från då både det kommande BC 34 passet och gamla pass ,vilket gjorde det mycket roligare!! 18:10 idag trodde jag nästan att jag skulle dö, då var jag heeelt slut men hade 20 min kvar på passet att köra, så det var bara att bita ihop å köra på. Hittade lite gömda extrakrafter någonstanns och klarade utan problem även resten av passet =) Förväntar mej en härlig träningsvärk imorgon nu! Men jag kände verkligen att jag inte tränat på mycket länge nu (kan ju knappast räkna de få gånger jag kommit iväg i höst) Konditionsmässigt var det inte jättestor killnad, men rent tekniskt hänger jag inte alls med som förr :S Tycker jag INTE om!! Men det borde gå fort att komma in i det igen om jag bara får kommit igång här nu...



Åkte hem och landade innanför dörren vid 19:15 nånting och väntade sen på att Hanna och Nettan skulle dyka upp med våra NYA INSTRUKTÖRSKLÄDER :D När de kom slängde vi oss över kartongerna för att prova =) Jäklar va snygga vi blev :P Gissa vilken klubb som garanterat kommer ha de snyggaste instruktörerna hädanefter!!?? YES, GÖTEBORGS HUNDUNGDOM!! Fleecetröjorna va lite skumma i storleken, väldigt breda men korta i både armar och själva tröjan, så det blev Medium på den och sedan 36 på jacka och byxor. Hanna & Nettan har verkligen lyckats med klädvalet!! Jacka och byxor är Everest regn-/vindställ och fleecetröjan är NorthFace. Blev sedan fika på det jag hade i frys och kyl, vilket inte var mycket :P Nettan drog hem till sej och jag och Combat följde Hanna & Janis halvvägs hem och tog sen en liten omväg hem för att få en lite längre tur. Provgick självklart de nya kläderna på promenaden och de blev klart godkända på även "funktionalitet" =) Var riktigt kallt ute med frost och is på vattnet, men jag frös inte ett dugg. Jackan är såpass stor att jag kan ha både en tunn fleece och tjockare fleece under samtidigt, men ändå såpass bra passform att den inte blir för stor med bara nåt tunnare under heller =) Här under följer lite mannekängbilder på kläderna :P (kolla även in min snyggetapet jag har i hallen nu!!) :D

Tack och hej från mej =)






Inga kommentarer: