fredag 9 november 2007

Mysig bilfärd till Rättvik med spännande inslag

Satt hemma och jobbade idag med, samlade namn till listan för ovanlighetens skull.
Fick leverans av Milou vid 10-tiden, Combat blev som vanligt helt galen när han fick se "brorsan". Åkte iväg till BNI-lunchen vid 10:45 och lämnade galningarna ensamma hemma. Var besöksdag idag på BNI så vi var 26 st totalt, tyvärr var inte allt klart med mitt medlemskap så det blir inval nästa fredag förhoppningsvis istället. Är en av medlemmarna som känner sej lite nervös över att jag vill in i gruppen eftersom hon oxå sysslar med utbildning, dock inte säljutbildning i den bemärkelsen som jag gör. Men hon vill nog helst vara ensam i gruppen över huvud taget om utbildningsdelen, vilket ju självklart inte går!! Stackars männska, hon måste ha oerhört dålig tro på sej själv och det hon gör eftersom hon håller på så som hon gör, suck!! Jaja, hon kommer i alla fall inte kunna stoppa mej eftersom medlemskommitteén kommit fram till att vi inte alls konkurrerar. Haha, die bitch, die :P (otroligt moget Sarah)

Hem i ilfart för att packa ihop det sista och byta om innan Emma hämtade upp mej vid 3-tiden och för att sedan hämta upp Cillen och därefter styra kosan mot en helhelg med tävlingar i Rättvik. I Emmas Toyota Rav 4 knödde vi alltså in, 1 st Emma, 1 st Sarah, 1 st Cillen, 2 st Sheltie, 1 st Dvärgschanuzer, 1 st Bergér & 1 st Parson Russel terrier = 3 pers & 5 hundar PLUS en jäklans massa packning. Trångt och mysigt hade vi det och med så småningom en härrans mix av allehanda dofter/odörer i det lilla utrymmet :D Var väldigt skön resa ändå faktiskt, stressade inte det minsta. 1a stoppet gjorde vi redan i Lerum då Emma & Cillen va hungriga för ovanlighetens skull :P Emma, Cillen & Sarah är ingen bra mix om man vill ha en seriös diskussion genomförd... Många garv och suspekta diskussioner/konstateranden blev det under de ca 8 timmarna i bilen kan jag lova!! Dock höll vi på att få sluta våran resa ca 2 timmar ifrån Rättvik då en motorlampa började lysa på instrumentbärdan... "Kör bilen till närmsta Toyota verkstad" upplyste handboken oss om... SOM OM DE FINNS EN SATANS TOYOTAVERKSTAD ÖPPEN 21:30 EN FREDAGKVÄLL MITT I SKOGEN!!?? Efter några samtal hit och dit började vi köra igen och hoppades på att kunna ta oss hela vägen upp iaf, vilket vi lykades med. Under tiden fick Emma även pratat med en Toyotatant som sa att det inte var farligt att köra med bilen så länge det lyste orange, men började det lysa rött var vi tvugna att stanna direkt och kalla på bergare.
Jaja, upp kom vi iaf och packade in oss i stugan där de andra redan hade hunnit göra sej hemmastadda. I vår stuga bor jag, Emma, Cillen, Mikaela S & Michaela L och hundarna Milou, Combat, Lisa, Buddy, Patric, Cindy & Benny. I den andra stugan bor Hanna, Nettan, Jane, Claes & Sonia och hundarna Janis, Zessi, Luna, Zitha, Ricko, Nicke & Fliza, vi är alltså totalt 10 pers och 14 hundar. Kommer bli en rolig helg det här!! Hoppas bara bilen håller sej oranegelysande så vi kan ta oss hem på söndag med... :P


NU är det bedtime, klockan står på 07:00 piiip.

Bjuder på lite snygga bilder från resan...







































Inga kommentarer: