lördag 10 juli 2010

10/7 - dagar som passerat...

Full rulle kanelbulle...

Gjorde det bästa av onsdagen som gick när det inteblev något Marstrand. Blev en helkväll på stan med "hundvännerna" Emma N & Hanna istället :) Inte fy skam alls! Vi startade med mat på Viktoria i Vasa, sedan en sväng upp på takbaren på RubinenAvenyn och därefter gick jag och Emma vidare till Nivå, taxi hem vid 03:30 =) Tog en nattrunda med Emma och alla hundarna innan jag och Combat somnade gott.

Igår torsdag blev det en snbb sväng till hundklubben för promenad och lite agilityträning, detbörjade givetvid ÖSregna och regnkläderna låg hemma... = BLÖÖÖT Sarah... Hemma igen tvättade jag 4 maskiner och städade innan Combat lämnades i stan hos Johannes och jag fortsatte till Lerum för grill- och poolfest hos Emma R´s föräldrar =) Ett hus som jag halvt om halvt växt upp i när jag var liten :) Kvällen blev mycket lyckad! =)

Idag fredag låg vi vid poolen och schtekte i ett par timmar innan jag var tvungen att hämta upp Combat i stan, nu vardet även min tur att passa Charlie så jag och doggsen åkte ner till Smithen och glassade i solen fram till 17-tiden. Lööövley!
Vid 19 mötte jag upp min man Per i Linné där vi käkade gott på Cicero och snackade ikapp oss sedan vi sågs sist =) Vi spanade killar tillsammans och poängsatte ;) Per är helt enkelt världens bästa bög! :P

Nuuu ska jag sova! Ska upp vid 5, plocka upp Linn och hundarklockan 05:45 och vara på plats i Bjuv vid 9 :) det vankas agilitytävvling hela helgen :) Både lag och individuellt, tyvärr blir vi utan vår bästa Cill iom att hon är hemma och sjuk :( Dock har vi med oss Patric, så vi är fulltaliga med hundar i alla fall. Vi ska kämpa vårt bästa och hoppas komma hem med både individuella pinnar och SM-pinnar för laget! =)

Bättre uppdateringar om dagarna som gått kommer efter helgen med bilder osv :)

Inga kommentarer: