måndag 12 juli 2010

12/7 - Baddebut 2010

Yes, nu är årets debut gjord, både i hav och sjö till och med! Idag bytte jag ut den torra och sjukt varma gräsplanen i Bjuv mot klippor, hav, skog och sjö :) Svensk sommar är oslagbar när vädret är som det ska! Me like!
Åkte till Smithska udden med Cecilia dit även Henric kom lite efter oss. Vi hittade en helt perfekt plats precis vid vattenbrynet och med bra spaningsläge överde hunkar som även hittat ut till samma klippa ;) Någon som även hittat till oss var en liten ödla, så inte nog med att vädret är tropiskt, nu kommer även de tropiska djuren fram :) Söt och vacker var den, men fick eskortera den bort till ett Cecilia-vänligt avstånd efter att ha klappat lite på den ;)


Ett, två, tre...

på det fjärde skedde det :)



Mellan bad, nektariner, Loka, jordgubbar, spaning & skvaller förvandlades jag en liten stund till fastighetsägare som pratade in ett mobilsvar för att försöka rädda en vän i nöd... :P


Visst är den fin min lilla kompis?


Blivande Godzilla tro?


Vid 17-tiden körde Henric hem mig och det vardax för hundpromenad. Fick ett sms väldigt lägligt av Emma N vilket resulterade i sushi-middag uppe på hundklubben med promenad till Fisjön för än mer bad och sedan lite avslutande kontaktfältsträning väl tillbaka på klubben :)


Simskola



Egon visar hur det ska gå till



Vår lilla ödlekompis som växt till sig till en varan?



Tävlingssimmar...

Vi fick till simtekniken till slut :)


Sisten in är en rutten sill!


En liten film på mästersimmaren :P

Tack Cillen, Henric & Emma för en mycket härlig dag! Imorgon drar jag, Cillen & Mikaela S på en spontantur till Båstad, om vädret tillåter... *hoppas*. Combat har semester ute på Björkö sedan 22 ikväll hos Gösta till onsdag förmiddag eftersom vi inte har någon aning om när vi kan tänkas komma hem igen :P (dock blir det inte övernattning Bad-, dags- och festkläder tas med, så får vi helt enkelt se vart och när det slutar :D

Inga kommentarer: