onsdag 21 juli 2010

20/7 - Framtida boende?


Mår nästan lite illa, hoppas på att somna snabbt när jag väl lägger mig. ...Suck, killar/män/pojkar... HUR fungerar de/ni?? Jag blir toookig och fattar noll!!


Har varit en bra dag över lag annars idag. Först power walk i ca 40 min i värmen med Combat, därefter hämtade jag upp Mackan i stan och drog ut till Smithen för sooool och hav, men inget bad. Hoppades kunna ligga där till 18-tiden, men blidde inte riktigt så pga dumma moln som kom in över land vid 16-tiden :( Lite ledsen i ögat åkte jag hem och tog en till tur med Combat, packade träningsväskan och drog till gymmet mellan 19-21 för lite fusksolning, 20 min uppvärming på cykel och sedan genomkörning av ben, armar och mage, mmmm! Kvällsmat/middag handlades på en kinarestaurang (hur attans tänker alla Thai- och sushiställen som stänger vid 21??!!) på Mölndals torg och intogs tillsammans med Combat som bästa sällskap ute på Smithen vid 22-tiden, looovley!! Trots att klockan var hyfsat mycket och det började mörkna på, var det allt en del folk här och där som satt och myste på klipporna, några badade till och med i månljuset) Jag är allt lite småkär i det stället, äntligen har jag hittat en plats i GBGs skärgård som jag faktiskt tycker om! Och som plus i kanten ligger det bara 10 min med bil från mig :) Kan absolut tänka mig att bosätta mig nedåt där framöver i livet! ...ska bara tjäna ihop några miljoner först så man har råd att köpa iaf ett litet hus i de kvarteren :P


Kom hem vid 23 och kollade på det som var kvar av "So U think U can dance", satt som vanligt och njöt i fulla drag och tappade hakan några gånger. Tokigt bra!


Är väl dax att försöka sova nu, hoppas på att bli lite klokare imorgon...


Inga kommentarer: