söndag 4 juli 2010

2-3/7 - Sol & vänhäng :)


Som vanligt så avlöser den ena härliga och bra helgen den andra, som det känts som i flera månader i rad nu :)


Igår, lördag, blev det som planerat sol med Berri, Berris kusin, Ida, Viktor m fl nere på en liten halvö mellan Smithen & Ganlet, skönt med inte så hysteriskt mycket folk, men dock blåste det halv orkan minst. Vinden var mer OK lite senare fram mot 12-tiden då molnen försvann så solen värmde samtidigt hela tiden. Berris kusin hade även med sig sin hund Musse som var en 9 månaders Cavalier-Cockerblandning, Combat gjorde sitt bästa för att försöka ignorera den lilla jobbiga saken som hängde med honom hack i häl :) En glad och positiv kille som för första gången badade och till sin förtjusning märkte att det var himlans kul att jaga tång under vattnet...


Agerade taxi och körde hem Ida & Berri med kusin till Lunden & Hisingen, åkte hem och bytte om lite snabbt för att åka vidare upp till Sisjön där Viktor och Co var och kikade på matchen mellan Tyskland och vilket mer lag det nu var... Hann stanna där i drygt 1 timma innan det var dax att åka hem igen för mer regelrätt iordningfixning.




Älskar att bada :)




Musse upptäcker tjusningen med havet

Maaaat!!




Vid 20:30 mötte jag upp Ida & BerriHalta Lottas krog för att kolla nästa überviktiga match (Ida är fotbollsfanatiker, och Berri näst intill) mot Spanien och något annat lag. Käkade också, och efter en stund joinade Per & Jimmy oss lite överraskande efter ett telefonsamtal :) Har inte träffat dem sedan flera månader tror jag, vilket är illa! Båda matcherna slutade tydligen som de skulle, så var ganska säker på att det skulle bli en fortsatt bra kväll och natt med fest och firande. Där hade jag dock fel, utgången blev inte alls som planerat utan ganska jättedååålig tyvärr. Vi gick inte ens in någonstanns eftersom allt blev så segt och splittrat när vår plan att gå till Port du Soleil,Kajskjul 8, krasades av en kö som hette KÖÖÖÖÖ x 10 000 :( Orden "veligt" och "obeslutsamt" beskriver i stort hur allt var och blev. Kom hem vid lite innan 4 och döm till min förvåning var Pierre redan hemma då efter att ha grillat och hängt i Slottskogen.



Dagen idag, söndag, har spenderats ihop med olika folk jag tycker mycket om :) Först träffade jag K och chillade hemma hos hans föräldrars hus i Öjersjö. Huset låg jättefint med tomten gåendes ned ända till sjön som låg nedanför. Combat roade oss och sig själv med en tennisboll och blev även till slut kompis med gräsklipparen Skalman som åkte runt i godan ro och tuggade gräs... På hemvägen därifrån plockade jag upp Ida hemma hos henne och räddade henne från sitt cravings på Max-mat. Köpte med oss och käkade hemma hos henne till diverse intressanta TV-program... Vid 19 drog jag mig sedan hemåt där en TOM lägenhet väntade på mig :) Pierre åkte nämligen hem till Växjö idag, vilket var väldigt skönt faktiskt. "Inneboende bra, men ensam bäst", eller hur är det man brukar säga?? Skämt å sido, det har gått jättebra att ha honom och Ella här, men efter nästan 2 veckor med 2 pers och 2 hundar min min 1a så började det gå mig liiite på nerverna ärligt talat, hur mycket jag än gillar dem... Dock stannade halva Pitbullen kvar i min soffa i form av hundratals hårstrån som jag nu lyckats få bort iaf. ...Ska aaaldrig ha korthårshund, promise! :P


Vid 21 blev det en vända till Sisjön med Hanna & Janis, som vi inte heller träffat på jättelänge. hundarna badade som tokar och vi fick pratat om allt mellan himel och jord som vanligt =) Åkte hem till Hanna sedan och tog en kvällsfika på min medhavda Fotö-kaka och Brämhultsjuice för den som är intresserad... :P Gick sedan hem från Hanna vid 23 med en nöjd och glad hund som både fått bada och träffa en av sina bästa tjejer :)


Nu ska det sovas, imorgon ska jag hämta upp en kollega i Kungälv och ska sedan segla från hamn vid Saltholmen (GBG) med båten vid 09:00 senast. Pappa, jag & Niklas ska ta upp den till Marstrand där den som vanligt ligger under Match-racing veckan. Vid 12 ska vi vara framme och då blir det lite möte och lunch. Får se sedan på väder och vind hur länge jag stannar, på kvällen finns planer för lite Allsång på Liseberg med Hanna m fl :)


Inga kommentarer: