tisdag 24 april 2012

23/4 - Joggingtur & känginköp

4,5 km jogging uppe på Safjället (5,5 km med promenaden dit och hem), ett varv åt varje håll - fy tusan vad jobbigt det var, marken där är aldrig platt, bara upp å ner hela tiden, mest upp. Massor av folk i spåret men Combat var lös hela tiden utan problem - underbart skönt med en hund som varken bryr sig om folk eller hundar (så länge de inte är läskiga och blänger) och håller bra avstånd, så himla användbart också att ha en hund man kan styra ut i kanterna, eller in bredvid mig, i farten med kroppsspråk och/eller rösten. Ett hett tips att lära in, ofta ganska enkelt gjort också :)

Mötte upp B1 Naturkompaniet vid 19:30 på deras "vandringskväll". Fick med mig ett par riktiga, höga, vandringskängor hem från Meindl, ska prova vidare här hemma och se om de får bli kvar, ska även ut och prova andra modeller och jämföra, har aldrig haft så höga och kraftiga kängor innan så det tar nog ett tag att vänja sig. Hade hoppats på en vandringsryggsäck också, men den jag vill ha hade de såklart inte där. Typiskt, nu när det var heeela 10% på allt.
Förutom kängor, GoreTex-kläder, ryggsäckar osv fanns det även lite annat 2-bent att titta på, speciellt en GoreTex-man ;)
Avslutade en kul kväll med en spontan kvällsfika på Le Pain Francaise innan vi åkte hem :)

Hemma igen har vi kollat på TV - eller Combat har tittat på TV, och jag har tittat på honom :p Betnér var en skum typ tyckte C.Nighty!Inga kommentarer: