lördag 7 april 2012

7/4 - Stark i kvadrat, snart

2 kvällar och en hel dag som jag spenderat heeelt med mig själv, och Combat iofs såklart. ...för 3 månader sedan hade jag fått lättare panikångest och mått pyton - var livrädd att vara själv med alla tankar och känslor efter P, aldrig någonsin varit så ledsen och uppgiven som då. Men jag står stark igen, jag har gjort min egna jobbiga läxa väl, vunnit över känslorna och tankarna och till slut lärt mig att tycka om att vara med mig själv igen - obeskrivligt skönt! What dosn´t kill you makes you stronger - ärr kommer alltid finnas kvar, men de lär man sig att göra till en del av sig själv och att leva med.

Nu känns det som att jag är på G med träningen igen efter förkylning, Alperna och Sthlm-jobb - i tisdags körde jag en snabbis på gymmet med 15 min crosstrainer och 15 min mage, i onsdags bodycombat i Partille tillsammans med Empa, igår blev det dock bara en powerwalk på 8 km i Skatås sedan var klockan lite väl mycket hux flux, idag har varit en himlans braig träningsdag med först en pulshöjande och benpumpande promenad på 6 km upp i Fässbergs-berget som startar med en sjukt jobbig stigning och sedan nästan lika jobbigt nedför, därefter 2 timmar på gymmet med blandad styrka och kondition och avslutade sedan med powerwalk på 8 km i Skatås. Imorgon bitti tänkte jag testa och se om jag hinner få in 2 Body combatpass - först ett 10-11 i Majorna, och sedan nästa 11:30-12:30Almedal, det borde gå om jag skyndar mig iväg allt jag kan så fort första passet är slut =)



Så, snart är både psyket och fsyket (njä, det där blev inge bra ju...) Gör om, gör rätt...
Så, snart är jag både psykiskt och fysiskt jämnstark igen - hejja mig! ;)


**CREA DIEM** //Sarah

2 kommentarer:

Humlespunk sa...

Håller med - Hejja dig!

monica sa...

Vill också vara frisk nu, precis när man verkligen kommit igång ordentligt med träningen så blir jag SNORFÖRKYLD! Typiskt nu under påsken dessutom:(
Hoppas ni får en bra helg!!