söndag 1 april 2012

1/4 - Ta-det-som-det-kommer-helg

Lite afterwork i fredags med finaste Karin Lotus BarLinné, ett ställe som väl var lite coolt i sig, men nog inte får något mer besök av oss igen. Var hemma redan vid 23, väldigt skönt med en "lagom" kväll.

Igår togs dagen som den kom - först lugn morgon hemma, Body Combatpass 11:30Almedal, slöhäng i omklädningsrummet i nästan 1 timma, käk å lite fix hemma, långpromenad med Sandra & Salsa runt Stora Delsjön med lite fika och sedan film- och myskväll hemma hos Elin & borderbrudarna :)

Sandra har jag kommit i kontakt med genom bloggen faktiskt och hade aldrig träffat henne innan vi sågs igår, men vi har haft ganska tät kontakt via nätet då vi har hundintresset gemensamt och även egen träning och allmänt välbefinnande - så det var väldigt kul att ses på riktigheten nu till slut :) Utan att vi först visste det, så bor vi komiskt nog väldigt nära varandra och det blir väl förhoppningsvis fler promenader och även både hund- och egen träning framöver :) Eller?? ;)

Efter en himla bra dag igår, blev det en himla bra kväll hos Elin med hundarna - plöjde 2 filmer, Footloose & Niceville (bra filmtips båda 2!), mölade en kycklingrulle, Coca Cola och lite chips :) Välbehövlig lugn kväll efter späckad jobbvecka!

Idag har det inte vart många knop heller - lugn morgon, städning, 6 km promenad på klubben och sedan bar det av till Vann Spa (dryg timmas bilkörning) på 80-års-middag för min biologiska farmor, kom hem vid 22 och timade precis C och B med Combat på gården, färdigrastad och klar :)

Imorgon inleds Påskveckan men jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra över långhelgen... Kanske fortsätta på "ta-det-som-det-kommer-spåret"?

Nighty
Body combat-kittad 

Combat hittade en ny kärlek i Salsa =)

Underbart

Storsjöodjuret?


Perfekt lördagskväll


Tussilagona har intagit Hills Golfbana =)

Någon som gått på något lureri, eller lurat någon idag föresten? 
Inga kommentarer: