onsdag 20 februari 2013

19/2 - Ispromenad & Anna Karenina

Träningen fick stryka på foten idag, istället blev det spontanpromenad med Jenny och Chili runt Härlandatjärn från Skatås och sedan käk och bio med Sandra :)
Hade på känn att det skulle vara isgata efter gårdagens töande och dagens minusgrader, och det kan man lätt säga att det var :p Det var pygmésteg som gällde och sätta sig ner och åka på fötterna på huk i nedförsbackarna, till hundarnas förtjusning (eller förvirring) :D Skön och kul promenad var det i varje fall :)

Käket på Danilo var bra som vanligt, ska absolut prova soppan som Sandra tog idag, nästa gång.
Visste i stort sett ingenting om filmen vi skulle se, Anna Karenina, mer än att jag tyckte den lät bra när jag läste om den snabbt igår :) Men tydligen är det en rätt så känd berättelse förklarade Sandra som är lite mer kulturellt belevad och insatt än mig :p
Vi både tyckte den var väldigt bra faktiskt, men det tog ett tag att komma in i sättet som den var uppbyggd och filmad på. Väldigt speciell och annorlunda! Man kan säga att mycket av filmen byggde på en uppbyggnad kring en teatersalong som skiftade skepnad och flöt ihop i "vanlig miljö" då och då. Absolut att rekommendera, men man bör inte vara trött när man ger sig på den. Den får nog en 7,5a av 10 poäng :)

Tack Jenny och Sandra för en himmelens braig kväll!!


1 kommentar:

Nina & Estelle sa...

Akta så du inte bryter handen ;)//anonym :P