Igår var vi ute med jobbet på lite roligheter och finmiddag, jag och alla gubbsen
- 3-kamp på Star Bowling med bilracing, golfsimulator & andskytte samt bonuskul med en till bilracingomgång och tjurridning, och sedan käk på Kock & Vin, framröstad 2 ggr till Sveriges 3e bästa restaurang av White Guide samt 1 stjärna i den internationella Guide Michelin.
Sjukt kul och sjukt gott!!
Usch å fy för vin, men champagne går bra det ;)
Löjrom och råräkor med 2 olika sorters lök
Långa med tunna champinjonskivor i en god "såsröra"
Höstlamm från en gård i Vårgårda med kål och morötter
Glass med blåbärskompott, kex samt maränger & blåbärskross fryst i flytande kväve
Organiskt vaniljte, minirulltårta med hjortronsylt och nåt flarn med nåt på :p
**CREA DIEM** //Sarah
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar