tisdag 26 februari 2013

26/2 - Födelsedagshelg

Tråkdag med tvätt och städ, hann inte ens till gymmet trots att de inte stänger för ens 23.
Längtar efter H, men över lag går det mkt bättre med att han är borta över veckorna än vad jag först trodde - tur att man inte är någon hemmasittare utan har grejer att göra hela tiden :)
I lördags fyllde H år, hans föräldrar kom till GBG sent på fredag kväll så hela lördagen och söndagen fram till de åkte, spenderade vi med dem :) H fick skönsång och paket av mig på lörd morgon, sen åkte vi in till lägenheten i stan som hans föräldrar fick ha själva, och käkade lång och skön födelsedagsfrukost, efter det vart det heldag på stan med genomgång av alla sport- och friluftsaffärer vi kunde komma på :) Alls shoppade utom jag ;(
Snabbt hem för ombyte innan även mina föräldrar anslöt för kvällens middag på stan. Kan varmt rekommendera Restaurang Gropen i källaren på Stora Teatern! Alla var supernöjda med stället i sig, servicen och inte minst maten. Jag åt pilgrimsmusslor till förrätt och oxkind ugnskokad i 24 timmar, till huvudrätt - hääävenly :)
I söndags var vi trötta på stan så vi åkte ut till Sillvik med fika i finvädret (blåsigt och kallt dock) - så skönt! Sedan var det dax för H's föräldrar att åka hemåt igen - tiden går fort när man har roligt :)

























Inga kommentarer: