fredag 3 oktober 2008

Början & slut?

Ibland kan man undra vart början är på någonting och vart man ser slutet? Eller om man hinner se slutet på en sak innan en annan sak börjar... Just nu rusar tiden iväg minst 5 gånger snabbare än vad som är normalt, helt galet.

Igår direkt efter jobbet va de bar ahem och byta om och traska ut en powerpromenad i 40 minuter med Combat och sedan in och slänga ihop det jag behövde för BodyCombaten och slängde mej iväg i bilen igen till gymmet (har haft min chefs bil sen i onsdags) och hann ganska precis till passet (som tyvärr kändes lite lamt från min sida denna kväll). Direkt efteråt var det snabb dusch och iväg hem igen för att ta på hundträningskläder hämta Combat och sedan åka till klubben för privatträning av Märta & Puzzel igen. Tränade dem mellan 20:20-21 och körde sedan själv i ca 15 minuter. Var hemma vid 21:30 igen och tog en paus vid datan i 1 timma innan jag satte igång med "projekt-packning-för-Värnamo" och diskning samt inplockning av lite tvätt i klädkammaren, så att det iaf kanske ser hyffsat ut när man kommer hem efter helgen även fast jag inte hunnit städa på drygt 1 vecka...
Kom i säng vid 2-tiden och sov de 3 låånga sköna timmarna till 05:00 då 2 mobilklockor ringde med några minuters mellanrum med skräninga alarmsignaler, samt en galen kompis (som är ute och promenerar runt 05:30-06:30 för "att han har bestämt sej för det", galetgalet!!) skickade SMS och manade på mej att gå upp... Tack Aaron!! 05:20 kom jag upp och satte full fart med det jag skulle innan jag skulle befinna mej i Näset och hämta upp min chef 06:15 och köra honom till tåget innan jag själv skulle lämna hunden på kontoret och sedan ner på BNI-frukost 07:00 i restaurangen här i samma hus som vi sitter i.
Hann fixa med lite mail och samtal efter BNI-frukosten innan det var dax för mitt egna BNI möte 11:30-13:00, idag först adagen som medlem i styrelsen, med uppgift som "Informatör". Givetvis glömde jag det som jag så fint förberätt så det blev improvisering a la bama! Men det gick hyffsat iaf och vi i det nya ledningsteamet fick bra feedback efter mötet. Jätteroligt! Något som äen var vbäldigt kul var att jag blev utnämd till månadens NÄTVERKARE! :D Så numera bär jag en blå badge och har ett himla fint diplom (ett till diplom att lägga i "högen" alltså) med min utmärkelse...

Har nu vart på kontoret i 1 timma och nu är det tajm att rusa igen och hämta min chef på Centralen och sedan bli skjuttsad till St Sigfridsplan för att bli upphämtad 15:30 och börja vår färd till Värnamo och BERGEÉLÄGRET 2008!!!! Ska bli såå kul!!

Dax att ruuuusa!! Har med data och kamera som vanligt och hoppas kunna rapportera lite på plats från lägret.

Ha en superskön helg, om du vill kan du ju alltid slappa lite för mej med... :D


...blev tyvärr ingen bild i detta inlägg, sorry ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Janis och jag har sovit från 23.00-04.54 på soffan. Traskade sedan över till säng och sov till 08.30. Så jag tror jag har sovit lite för er med... ;o)

Ha D så roligt!

Kram