onsdag 8 oktober 2008

Grattis pappa!


Idag fyller pappa 52 år, hade faktiskt rätt med min gissning igår. Är kass på att komma ihåg födelsedagar och hur gamla folk blir.

Åkte till Torslanda direkt efter jobbet där det blev middag tillsammans med lite släkt såsom "farmor" & farfar, Ingrid & Ingemar (farfars syster + man), Elin & Johan, pappas kusin Mattis (tur att någon mer i släkten är singel, hade nog känt mej lite utanför annars) och mamma & pappa så klart. Blev potatisgratäng och 2 olika varienter av fläskfilé i olika "marinader"/såser, gotti! Till efterätt blev det en vaniljkrämskaka och äpplekaka med vaniljsås, även det himlans gott.

Hade det allmänt trevligt och satt och tjötade fram till strax innan 22, sa själv inte så jättemycket iofs. Dels för att min moder har en tendens att kunna prata för alla och dels för att jag va så jäkla trött så jag höll på att somna, men det är rätt skönt att bara sitta och lyssna med, är ju oftast den som babblar på i vanliga fall, men i min mamma har jag en given överman kan jag lova!!

Hade en himla tur att Mattis kom så jag kunde åka med honom hem eftersom han bor i Särö, kände inte det minsta för att sätta mej på en buss hem i nästan 1,5 timma och inte heller för att sova över. Tänk att man stått ut och åkt den vägen varje dag i 5 år till skolorna (3 i gymnasiet & 2 i Mölnlycke på FörsäljningsAkademien) och stan m.m, fy satan att man orkade? Bussen från stan till Torslanda är så himla seg verkligen (och man har tur om den kommer som den ska)! Älskar verkligen mitt Mölndal :D


Nu är det bedtajm! Vet ni vad? Jag tror jag klarar innan eller iaf strax efter midnatt idag! Kors i taket!!


Hoppas ni haft en bra dag!

Kram
(Bilden är på min lilla familj; mamma, pappa & Elin)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mitt dygn skulle nog behöva några fler timmar tror jag eller kanske hellre att veckorna hade lite flera dagar!!
Aha..jag tror jag åker förbi det varje dag med spårvagnen eller??
Ja en gång ledmänniska alltid ledmänniska verkar det ju som så det är ju bara att träna på... Just nu har jag fått hjälp av en sjukgymn. på friskrehab som ligger precis vid Chalmers men jag kommer träna mest på SATS kompassen, eftersom jag är instruktör där(utan att jobba hehe) så får jag träna gratis!!
Jamen snart får vi tvinga oss till en tid å träna..börjar bli tradigt att träna själv nu!

Sarah Carlsson sa...

Ja, fler timmar, fler dagar eller en personlig klon eller assistent hade tacksamt tagits emot! :D
Yes, det är rätt. Ligger på recis vid Mölndalsvägen där spårvagnen går. Mm, det är nog så ja tyvärr. Man undrar ju hur man kommer att ha det när man är gammal... Ok, jag ska nog försöka komma iväg till en sjukgymnast med snart efter läkarinrådan, men det är ju det där med tiden...
Haha, du har de bra du :P Vad är det du är instruktör i? Kört BodyCombat någon gång??

Ja eller hur, att de ska va så svårt när man bor så nära :P Hur ser nästa vecka ut??

Anonym sa...

Många gratulationer från Umeå =)