onsdag 22 oktober 2008

Hundvårdskväll


Har vart iväg på klubben ikväll mellan 19- nästan 21:30, på en Hundvårdskväll som ingår i den Bruksintro-kursen jag och Emma går nu. Alltid bra att bli lite uppfriskad i minnet om olika saker vad gäller hundarnas hälsa, sånt kan man aldrig få för mycket av.

Det var Maths, min röntgenguru från Husdjurshälsan, som höll i det och GMBK-Malins 2 Labbar fick vara visningshundar. Snacka om lugna och sansade, trotts att den ena bara är ca 8 månader nånting. Hade det vart Combat som skulle stå på ett bord och bli visad på hur man borstar tänder och lägger tassbandage så hade det tagit betydligt mycket mer tid kan jag lova...


Jag har ju redan innan gjort reklam för Husdjurshälsan och speciellt Maths om man ska röntga höfter och armbågar för att han är så himla duktig och specialicerad inom detta område. Fick dock reda på idag att det bara är 8 personer i VÄRLDEN som har den komptensen han har inom HD/AD röntgen, och att han är ensam i hela Norden. Så jag säger det igen; Har du möjlighet att åka till Husdjurshälsan och Maths i GBG när det är dax att röntga så ta chansen! Även fast det kanske är en bit att åka. OM det är på tok för långt att åka, RING till honom i så fall och låt honom rekomendera någon kollega. Han är supertrevlig och ringer alltid upp om man lämnar meddelande eller mailar.


Nu ska jag sova! Imorgon blir det en till heldag med jobb, träning, en snabb sväng hem till lägenheten och sedan "VIP-kväll"på MQ med ett nytt klädmärkes-släpp.


Nattinatt!

Inga kommentarer: