onsdag 22 oktober 2008

Hata tapeter!!

Varför kan det inte bara vara lätt att hitta en tapet som man vill ha??!! Här under ser ni dem som jag tittat lite extra på idag. I DETTA inlägget kan ni se dem jag kikat på innan, man märker en viss förändring i vad jag letar efter just nu. Innan tittade jag mest på "medaljong"-mönster, men nu har det mer gått över till mer modernt.

1a gången jag var iväg och tittade så var det kortväggen som var tänkt som fondvägg, men nu har jag planer på att bygga in sängen i ena hörnet av rummet, och istället göra långväggen till fondvägg. Eftersom den väggen är rätt lång får jag tänka om i mina val och ta något som inte blir för "pråligt"...

Jag har med mej de 2 översta tapeterna hem på provrulle, och även boken som den silverrgrå med svarta mönster och den svarta och bruna med metallicmönster finns i i det andra inlägget, så jag kan kika på dem och fundera mer...

Kom gärna med åsikter eller kanske till och med tips om ni själva sett nån snygg tapet nånstanns, de flesta går att hitta på nätet med om ni vill ge mej länkar till någon :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej :)
Skojj med lite projekt hemma även om ja förstår att det inte är lätt välja tapeter.. är itne avundsjuk på dig som måste välja :)

Och skojj att du tränar mkt, visst är det skönt att vara igång :)

Kollar du Greys nåt?

Kramilamis

Anonym sa...

ja klänningen var inte så dyr heller, strax över 1000 lappen.. men jag hittade fler sen så det får bli att jag gifter mig många gånger i olika klänningar! HAHA.. du får köra solo på bröllopet, så får du precis som du vill ha det, ingen som lägger sig i och ska ändra ;) vet inte var man ska ragga annars.. du som bor i storstad borde väl hitta någon.. =)