lördag 20 februari 2010

20/2 - Förbannade snö!!!

Har ganska mycket panik över läget med vädret just nu. Scandinaviumshowerna närmar sig med stormsteg (snöstromsteg kan man säga) och vi har genrep på tisdag 17:00, planerad flytt av hinderna från klubben till Scandinavium är imorgon söndag 11:00. Är bara ett liten "MEN"... Vi kommer inte upp till klubben!!! Innan tisdag 17:00 MÅSTE de vara på plats!

Vid 9-tiden imorgon bitti får jag reda på om de varit och plogat under natten (mkt otroligt dock) och om vi då kan flytta hinderna som planerat. Annars får vi som kan stå "stand by" och rycka ut så fort vi fått klartecken på att de plogat. Kan bli i stort sett när som helst från söndag till tisdag. HATAR detta! Vill ha koll, att allt är klart och att allt klaffar! Förbannade snö!!! Men inte mycket att göra åt, bara vänta och se. Suck...

Har iaf haft en mycket trevlig och mysig kväll med Andrea & Emma P här i soffan. Glott på Melodifestivalen med direktkommentering från Cillen som var live på plats i Scandinavium :P Gillade skarpt låten "Kom", med gruppen Timoteij, som gick vidare till finalen tillsammans med Darin, såklart... Vi har även gjort vårt bästa för att fylla på fettdepåerna ikväll. Frasvåfflor med grädde, glass och sylt blev det till huvudrätt, godis, chips och kladdkake-ballerinakex blev det till efterrätt. Allt sköljdes ned med Coca Cola... Ibland får man synda och möla, har ju faktiskt börjat träna igen :) Tack för lyckad kväll tjejor!

Har även hunnit träffa Empa en stund på dagen faktiskt. Glad. Tog en spontan fika på Condecco i Linné. Drack en väldigt god jordgubbssmoothie, rekomenderas starkt!
Hunden har fått sig en runda runt Safjället som tog ett tag att pulsa runt, och lite småturer på 20-30 min bara här omkring området. Han om någon älskar snön i alla fall.


Håll tummarna för mig nu att det är plogat imorgon bitti, vill att min plan ska hålla!!


1 kommentar:

Linda, Inez, Drömma sa...

Vi är nyfikna på kladdkake-ballerina, den är god alltså!? Hoppas ni får plogat till klubben så allt löser sig smidigt, trist att inte ha koll *veta*