fredag 5 februari 2010

3/2 - Mentalt pulsande

Ikväll vardet 2a gången på kursen i Tävlingspsykologi/Mental träning uppe på hundklubben. Egentligen skulle jag vart i Halmstad och Malmö onsd-torsd, men pga vädret fick vi ställa in mötena.

Innan kursen gick jag, Emma P, Emma N och Hanna med hundarna. Militärerna krigade ute på deras område så promenaden fick gå över golfbanan istället. Fy satan vad jobbigt det var att pulsa i den flera decimeter höga snön, som egentligen var en kort runda för att vara i våra mått. Hundarna fick kämpa ordentligt de med. Combat hade flera kilon snö i pälsen när vi kom tillbaka till klubbhuset, stackarn.

På kursen togs det upp om mål, vad man är bra på och varför man faktiskt tävlar. Känner att det är väldigt mycket repetition av de kurser jag gått innan, både den som var väldigt tävlingsinriktad för hoppningen under hästtävlingstiden, där vi även praktiskt lärde oss övningar för bättre koncentration/nedvarvning (mental avslappning) samt även övning för adrenalinhöjning, och de olika kurser jag läste i gymnasiet där mycket av det mentala ingick. Men tycker just detta ämne är väldigt roligt, intressant och nyttigt, samt älskar diskussioner och att tillsammans komma fram med lösningar och hitta olika vägar för varandra, så det är bara kul :) Ser fram emot nästa gång om 2 veckor igen.


Nu kallar sängen! Bara 2 dagar kvar till helgens Freestylekonferens i Sthlm med Linn & Johanna :) Ska bli kul och mycket intressant!

Inga kommentarer: