fredag 26 februari 2010

26/2 - Resor på G



Shiit vad det gått pengar idag!! Men till bra och kul ändamål, så det är det värt!


Har anmält och betalt in till massor av tävlingar nu i vår:


17/4 - Alfa Hundcenter, öppen Hopp x2 & öppen Agility
24/4 - Kungälvs Brukshundklubb, Agility I & Hopp II
25/4 - Kristanstad - Agility- och Hopplag + öppen Agility & Hopp
8/5 - Lund, Agility I & Hopp II
9/5 - Höör, Agility I & Hopp II
29/5 - Oskarshamn, Hopp II & Agility lag
30/5 - Oskarshamn, Hopp II & Hopplag

Tävlingarna kommer att göras tillsammans med olika underbara människor från GHU, bland annat vårt grymma lag Day N´Nite :) Självklart kommer vi även träffa på massor av andra härliga hundvänner från när och fjärran i Sverige. Kanske DU ska till någon av de planerade tävlingarna?


Har även betalt in boende & stugan för Gotlandstävlingen i slutet av juli :) Dock har inte anmälan till tävlingarna kommit upp än. Men tävlingarna ligger under den berömda "Stockholmsveckan" så det gällde att vara ute i gooood tid med boendet och färjan. Väldigt skönt att ha det klart!!



När jag ändå höll på med att boka resor över Sverige, passade jag på att boka och betala Umeåresan i april :) Tänkte jag skulle göra det lite till en halvt om halvt jobbresa, men hoppar över det och satsar på "semester" istället. Kommer åka 8-11 april, och fick betala 1700:- för kalaset. Ska bli riktigt kul att komma upp och se hur Chrille & Annika har det, och kanske någon mer... det får dock tiden, och helgen/veckan som går utvisa. Har aldrig varit högre upp i Sverige än Uppsala tror jag. Rätt kasst egentligen. Längtar till mitt lilla äventyr (som känns lite galet, ska spendera totalt 24 timmar på tåg)och hoppas att tågbanorna är mer att lita på om drygt 1 månad...


Nu bär det av mot heeelg! Meningen vila här inte! Ikväll blir det finsällskap av Elin & Emma P + Freja, Stella & Theo såklart. Vi ska ha lite mysuppladdning inför helgens agilityshower på Scandinavium :)


3 kommentarer:

Veronica sa...

Då ses vi i Lund och Höör iaf! =) Var ska ni bo någonstans?
Ska du upp till Fagersta på Bergslagsveckan? Jag är allt lite sugen...

Agneta sa...

Ska du ta med Combat till Umeå? I så fall kanske vi kan samanstråla för en hundpromenad under din Umeåvistelse?

Sarah Carlsson sa...

Veronica; Vet inte, hade lite planer på att fråga dig ;) Bergslagerveckan har jag inte koll på när den är... Får kolla upp detta :)

Agneta; nej, tyvärr tar jag inte med honom. Känner att det blir för lång tågresa. Men vi kan ju höras ändå och se vad som händer och sker :)