torsdag 25 februari 2010

24/2 - Shock & Chock

Snor Cillens rubrik på dagens inlägg, men har modifiera om det liiite iaf, hoppas det är OK ;)

Fick hoppa in i Emmas ställe och åka med Cillen till stan direkt efter jobbet för att inhandla helgens showkläder, iaf till viss del. T-shirtar får vi av Scandinavium, men ska dela in de 4 lagen i olika färger på leggings. Blev de heta färgerna; Neonrosa, neongrönt, neongult & neonturkost. Kommer bli sååååå najs, speciellt på A ;) Leggingsen köptes i den mycket udda affären "Shock", vilken starkt rekomenderas om man ska gå på maskerad eller liknande...

Efter inhandlandet blev det en snabbtur i Nordstan där vi fick ett ryck och köpte kulglass innan vi gick ut igen och vandrade mot bilen på Heden. Kallt var det, men väldigt gott!

Hemma igen fick jag en chock när jag öppnade mina 2 lönebesked... Halleluljamoment!! En överraskning i form av semesterersättning från IF satt vääääl på plats!!
Körde hem Cecilia och åkte vidare till Scoutgården och mötte upp Emma P och Theo. Gick en runda på 1 timma runt Sisjön och elljusspåret, väldigt välbehövligt och skönt! Imorgon satsar vi på Body CombatLindholmen!

Nu ska jag sova en sväng, och försöka att inte tugga på mig självför mycket. Köpte Mango Body Butter, Mango Whip body lotion och Papaya body scrubBody Shop med. Luktar heeelt hysteriskt gott kan jag lova!

Nighty!

Inga kommentarer: