måndag 12 december 2011

12/12 - "Deten" är hemma =)

Trött hund som tycker lite synd om sig själv, men allt är fint med honom i övrigt =)
Han har sovit för det mesta sedan vi kom hem, bara varit ute en kort sväng runt huset och ska ner nu igen för en kiss utanför dörren innan vi tar natt här hemma.

Såren ser fina ut och är limmade, så vi behöver inte komma in och ta några stygn, skönt. Hoppas han kan sköta att inte vara på dem så mkt så vi slipper tratten så mkt som möjligt, hittills har han bara behövt den i bilen när vi åkte hem, här hemma har det räckt att humma lite åt honom de få gånger när han slickat så har han slutat direkt. Får väl se hur det blir när han piggnar på sig. Tror jag kommer sätta på den nu över natten för säkerhets skull i alla fall, dumt att chansa när jag själv inte har koll.

Kalaset slutade på 6007:- och jag är så himla tacksam för mina fina päron som överraskande står för nästan hela summan <3

Blir Metacam nu i 5 dagar, korta rastningsrundor i 10-12 dagar och sedan sakta öka aktiviteten till något längre varje dag - dock fortfarande lugnt då det tar ca 2-3 veckor till för de inre delarna att läka när väl såren är hela.

Ska bli spännande att se vad som kommer "hända" med honom nu i framtiden - om det blir någon förändring alls. Tiden får utvisa =)

Nighty =)

**CREA DIEM** //Sarah

2 kommentarer:

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Hoppas att såret läker snabbt och fint, och ju mindre man behöver använda tratten - desto bättre!

Rickard sa...

Ajajaj. Stackars stackars Combat. Elaka elaka matte ;)