fredag 9 december 2011

9/12 - Hysteriskt stormväder

När flaggstänger knäcks
blåser det rätt bra...
Hmm... just nu ser kvällen extremt oviss ut. Hanna är fast på Hisingen och vet inte hur hon ska ta sig över älven hem... Jag har ALDRIG varit med om värre vindar, helt hysteriskt! Broar är avstängda, kaosköer på vägarna, flaggstänger bryts, träd fälls, tak flyger av, kollektivtrafiken ställer in linjer och turer på löpande band... KAOS överallt.

Var ute med Combat på lunchen tidigare idag, gick på Tippen - tänkte att det nog inte var så många mer som ville gå där än jag idag i detta vädret (öppet och lat fält precis vid havet) så det kändes ganska så safe att inte råka stöta ihop med idioten som slog ner mig nu för 1,5 år sedan, och så rätt jag hade, inte en kotte syntes till. Jag & C fullkomligt flög fram när det var medvind och kom typ 1 steg fram, 3 bak i motvind, och i sidvind tappade jag balansen otaligt med gånger då kastvindar slängde mig hit och dit, helt galet. Combat hade liite lättare iom att han inte har lika stor vindupptagningsyta som mig i min stora vinterjacka, men han tappade allt balansen flera gånger han också och fick kämpa för att hålla sig på benen.

Långpromenaden innan kvällens restaurangbesök, om det blir något alls, är i alla fall inställd, det får bli brevlåderastning för både min och Combats säkerhet. På vägen hem här ifrån kontoret ska jag även hämta upp Janis & Lowa hos Hannas föräldrar eftersom Hanna som sagt knappt vet om hon ens kommer att kunna ta sig hem över huvud taget...

Som planen ser ut så hoppas vi på följande upplägg:
Hanna ställer bilen på jobbet på Hisingen och tar sig hem via kollektivtrafik (förhoppningsvis) på något sätt, jag tar alla 3 hundar och åker hem till mig och hämtar det jag behöver för kvällen, rastar alla hundar och åker sedan till Hanna för gemensam iordningfixning innan vi ska till Mañana vid 19. ...vi har 2 timmar på oss, wish us luck!
Lyckas vi så är fortsatt plan därefter att jag & Combat sover över hos Hanna eftersom jag ändå ska träna i Majorna imorgon 10:15, så då är det nära och bra =)
Men som sagt, vi får se hur det går med blondinernas briljanta planering...


På GP.se kan du läsa mer om läget i GBG just nu...

**CREA DIEM** //Sarah

1 kommentar:

Linda Inez Drömma sa...

Oh shit vad det blåser hos er, än så länge är det "ganska" lugnt hos oss...
Vad fin hemsida du fixat till!
Ha en skön helg!
kram