fredag 30 december 2011

30/12 - Dan före sista dan

Combat blev lämnad till farmor och farfar i förmiddags och har åkt iväg till ett förhoppningsvis i stort sett smällfritt nyårsfirande i skogen med dem =) Vi har haft väldig tur nu innan nyår också då vädret varit hemskt med blåst, regn och rusk så äckelungarna har inte vågat sig ut för att smälla sina raketer - både igår och i förrgår klarade vi alla promenader utan en enda smäll. Tyvärr brukar det ju vara värre efter nyår dock, då det ska smällas upp allt som man inte hann med på själva nyårsafton ...suck! Skottpeng på ALLA som smäller smällare och raketer annat än klockan 00:00 på nyårsafton - det är illa nog, men iaf mer OK.

På schemat för resten av dagen står att fixa silvriga och glittriga naglar, färga ögonbryn och ögonfransar, träna, sola, packa, städa, köpa bubbel och antingen käka på Mañana med Nina ikväll, eller så åker vi hem till Fong och kollar film på hans nya TV =)
Imorgon bär det av med färjan ut till Styrsö runt lunchtid för att hjälpa Helena & Johan med fix och trix inför kvällen =) Vi blir ca 16 glada nyårsfirare som ska käka 3-rätters middag, fuldansa, dricka bubbel, kramas, skratta, och fira in det nya året på absolut bästa sätt! Ska bli riktigt kul!

**CREA DIEM** //Sarah

Inga kommentarer: