söndag 4 december 2011

4/12 - Fitnessmässa, julfika & B1-häng

2a advent började med ett spontanbesök på Fitnessfestivalen med Fong & Martin - men vet inte riktigt om man ska må illa, bli fascinerad eller bara säga att det är ju tur att vi alla har olika intressen i livet, när man ser de muskelmonster som rör sig på arenor och tillställningar som den.
Är egentligen inte så mycket att hänga i granen på den mässan som till 99% bara består av montrar som säljer proteinpulver och andra "supertillskott" av olika slag, men ändå lite kul att gå dit å bara kolla läget. Förra året köpte jag proteinpulver från Dahlblands och ett par mjukisbyxor från Freddy, men i år blev det ingenting.

Hur snyggt är det här på en skala??!

I H-hallen höll Muay thai-tävlingen på för fullt
Rätt kul att se, men tröttnade efter 1 match

Därefter hakade Martin med hem och vi fick i oss dagens första och enda matintag (min "bakfylla" = att jag inte har någon aptit dagen efter) som blev thai från surmupparna på Tuis Thai.
Körde hem Martin och fortsatte ut till Torslanda där det var "julfika" hos syrran. Käkade en lussekatt, drack te, bubblade lite Kebnekaise med Johans syrra, "umgicks" i största allmänhet och åkte sedan tillbaka hemåt med ett stopp hos Hanna för planeringsuppstart av nästa års Scandinaviumuppvisning med hundklubben. Eftersom vi är världens bästa Carlssons gick allt om vanligt smidigt och snabbt så vi hann även med en hel del "kvalitétshäng" á la B1 & B2 - dvs te-drickandes helt tysta med var sin iFån & dator i var sin ände av soffan... Skämt å sido, riktigt så illa är det inte, men det är väldigt skönt när man vet att man inte alltid behöver prata non stop, eller "underhålla" varandra, utan bara "kan vara" och "finnas" utan att det känns konstigt, otrevligt eller stelt - me like!

Sammanfattningsvis har helgen varit himla bra och humöret har mestadels varit glatt, men jag hade verkligen inte klarat mig utan mina världsbästa vänner som får mig att se framåt och må bra i allt det jobbiga nu - jag är så fruktansvärt lyckligt lottad som har så underbara människor i mitt liv!

2a advent är nu slut och det är dax för sängen helt enkelt.
Nighty

**CREA DIEM** //Sarah

Inga kommentarer: