lördag 4 februari 2012

4/2 - Ok att dö, där & då

Ikväll har jag hängt med Chrille & Mikke - my brothers from other mothers =) Chrilles 28-årsdag firades med hemmagjorda hamburgare, massor av godis, chips, Coca Cola, flumsnack och filmen "Sinners & Saints" - en väldigt lugn kväll med andra ord, men fantastiskt härlig (förutom den uppsvullna magen efter alla kolhydrater, socker och fett :p)

Dagen har varit helt magiskt bra den också - istället för gymmet på morgonen tog jag och Combat en tur till klubben med Elin, Stella & Freja i strålande sol och gnistrande snö. Hann med lite lydnadsträning innan Elin kom, som inte gick så värst bra dock, sedan begav vi oss ut på en till att börja med kall, men rätt så snabbt svettig promenad på golfbanan pulsandes i snön =)


'
Glada hundar =)


Åkte hem en sväng och käkade lite och åkte sedan själv ner till Särö Västerskog med C för ytterligare promenad i strålande sol, denna gången längs ett spegelblankt hav istället för gnistrande golfbanor - har sagt det förr och säger det igen - jag skulle verkligen aldrig klara mig utan havet, hur gör ni som inte bor längs kusten?!

Hade jättesvårt att slita mig från de röda klipporna och spegelblanka havet som gick ihop med den blåa himlen, men efter nära 2 timmar fick bilen vändas hemåt igen för att hinna med att lämna C hos hundvakten och även ta en vända på gymmet innan middagen hos Chrille.



Stig Helmer


Talkin to me?




Vill ni leka? 







Hade jag dött där och då, så hade det inte gjort någonting kändes det som. Ren magi och totalt fulländat - kan inte beskriva min känsla med ord och varken bilderna eller filmerna gör det rättvisa, men ni får i alla fall en liten glimt =)



Combat njuter lika mycket av havet och klipporna som jag


Lite strandlek =)




 **CREA DIEM** //Sarah

Inga kommentarer: