torsdag 9 februari 2012

9/2 - Årsmöte m GBG Hundungdom

Årsmöte med bästa klubben igår =) ...ja, Göteborgs Hundungdom naturligtvis ;) (som sagt, bara för att jag ska hålla kurs på GMBK och börja "fasa över" mig dit så är det GHU som ligger varmast i hjärtat såklart)

Förstår dock inte... hur klubben än försöker "ragga" medlemmar att komma på mötet så är det väldigt sällan några "nya" som dyker upp, av dryga 650 medlemmar så var vi 14 st igår, varav 11 st var från "urkärnan" (iofs är väl kanske jag och Hanna mer som pensionärer på besök från den gamla urkärnan, haha). Genom åren har vi försökt på flera olika sätt genom att t ex ha mötet i samband med en föreläsning om någon intressant "hundämne" eller med någon form av aktivitet efteråt osv, hållit det på olika "fina" hotell- och konferensanläggningar i stan för att medlemmarna lättare ska kunna ta sig dit och för att det ska locka mer än klubblokalen osv, ändå har antalet som kommit legat på stadiga 15-20 pers ungefär, och nästan bara alltid folk från "urkärnan" - dvs sällan några nya ansikten som inte redan är engagerade. Tråkigt när det är ett sådant utmärkt tillfälle att få en liten inblick i klubben och vad styrelsen arbetar med, kunna ställa frågor, skapa nya kontakter osv, men gissar att detta är ett ganska så vanligt fenomen inom de flesta föreningar...?

Vad jag heller inte förstår är hur Scandic Mölndal kan kalla en halv liten frallbit med lite ost och skinka på, för "matig macka", men förstås, vi fick ju muffins till också...


Argbiggan i mig satte igång och vips fick alla var sin räckmacka - "Vi vill ju inte ha hungriga och griniga ungdomar här inte" ...nej det kan jag lova, hungriga GHU:are vill man inte ha i sin närhet ;) Vi är allmänt ökända för att synas, höras och vara extremt hungriga - vart vi än ärSkämt å sido, personalen var jättetrevliga och tillmötesgående, antagligen hade det blivit någon miss i kommunikationen någon stans helt enkelt. Alla blev mätta och glada =)

Mötet gick bra och det känns som, eller jag vet, att det finns en hel del "nya" och energifyllda medlemmar som vill in i klubben mer och hjälpa till med div olika saker - så förhoppningsvis kan styrelsen få en del avlastning på olika "arbetsområden" under året =)

Tack bästa GHU för ett bra möte med många intressanta diskussioner och nya idéer
- bra jobbat med 2011 och lycka till med 2012!**CREA DIEM** //Sarah

4 kommentarer:

Ebba sa...

Tyckte det var väldigt spännande att se lite hur klubben fungerar och kunna komma in och hjälpa till lite smått :) en riktigt trevlig kväll blev det!

Sarah Carlsson sa...

Ja, tummen upp för dig Ebba =)
"Hjälpa till lite smått"?, ni ska ju till och med hålla kurs ju =D Hejja er! =)

Sandra sa...

Haha, det hade varit kanon!
Nej, förlåt. Jag har läst din blogg ett tag men tänkte inte på att jag nog inte har presenterat mig. Jag är helt nyinflyttad i Göteborg, från Skövde, så jag tyckte din blogg gav mig en bra inblick i Göteborgs hundaktiviteter. Synd att jag inte visste att GHU hade möte, det hade ju kunnat vara kul att gå på och kanske få lite nya kontakter.

Ebba sa...

jo det förstås, det tänkte jag inte på, hehe ;)

Tack för din kommentar, det där med repskapet verkade intressant, ska kika närmare på det :)

Täcket är ett Hurtta Lifeguard regntäcke. Jag hittade mitt på Arken i sisjön, det passar väldigt bra och så är det ju himla snyggt också ;)
Kram